Terapii de grup complementare

Terapeut Aromaterapie și Art Terapie

Diana Năstase

Wellness Coach

Diana Nastase

  1. Sesiune Art Terapie de grup:

La fel ca şi în cazul sesiunilor individuale, şi aici îmbinăm metode şi exerciţii care să faciliteze exprimarea creativă a sinelui la care se vor adăuga diferite dinamici de grup, alese intuitiv de fiecare dată, în funcţie de nevoile participanţilor la atelier.

Întâlnirile de grup ne sprijină procesele individuale și le fac mai ușoare, prin câmpul comun care se creează când venim împreună. Starea de deschidere către ceea ce are momentul să ne ofere și către feedback-ul celorlalți sunt de mare sprijin în astfel de întâlniri. Iar starea de minunare față de ceea ce sufletul tău a avut să-ți transmită prin procesele creative îți va aduce bucurie, recunoștință și un sentiment puternic de eliberare și încredere în tine.

Prezență fizică în București sau în alte orașe la cerere.

Durată sesiune: 3 ore

Preț: 300 lei

Mihaela Velea

Psiholog cu specializare în lucrul cu trauma și Psihotraumatoligie multigenerațională

Mihaela Velea

  1. Constelațiile Propoziției Intenției:

Acest proces este o metodă terapeutică, dezvoltată de către profesorul Franz Ruppert și oferă ocazia de a accesa partea mai puțin conștientă a lumii noastre interioare. Este o abordare profundă, directă, nonintruzivă, care facilitează clientului contactul cu mecanismele sale psihice, dinamica părților interioare, încurcăturile relaționale, dar și potențialul său de creștere.

Procesul terapeutic este desfășurat în cadrul unui grup în care șase persoane își pot lucra propria intenție într-o zi, iar ceilalți participanți oferă suport. O întâlnire durează  de la ora 10 la ora 18, cu pauze de confort.

Costul unei întâlniri:

350 lei lucrul propriei intenții

200 lei participarea în grupul de suport ca rezonator (reprezentant)

,,Căutarea ajutorului terapeutic nu reprezintă sub nicio formă o dovadă de slăbiciune, ci o dovadă a încrederii în sine, adică a deciziei de a ne elibera de dependența de alții și de a deveni autonomi.” (prof. Franz Ruppert)

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Rețele sociale

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2022/02/netopia-visa-mastercard.png

ANPC (Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor) | Soluționarea online a litigiilor – Comisia Europeană

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.