Terapie de cuplu

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2018/02/white_divider_top.png

Mihaela Velea

Psiholog cu specializare în lucrul cu trauma și Psihotraumatoligie multigenerațională

Mihaela Velea

  1. Ședință de terapie de cuplu:

Viața de cuplu parcurge anumite etape în curgerea ei. Uneori se întâmplă ca trecerea de la o etapă la alta să nu se producă tocmai lin sau să apară stagnarea. Aceste fapte pot genera tensiuni sau dezechilibru în relația de cuplu. Dacă simțiți că aveți nevoie de regăsire și echilibru în relația voastră sau doriți să o înălțați la un nivel superior, plin de armonie și împlinire, vă aștept cu drag.

O ședință durează 1ora si 30 min.

Costul unei ședințe: 300 lei

Elena Angela Roscan

Expert psiholog, psihoterapeut cuplu / feminitate / masculinitate

Elena Angela Roscan

  1. Terapie de cuplu

Momentele de impas ale unei relații de cuplu pot reprezenta o posibilitate excepțională de reconciliere a relației de cuplu, un nou început pe un alt nivel de conștientizare, ce readuce armonia în relația de cuplu. Vă invit să pășim împreună într-un spațiu vindecător și conținător, ca într-un laborator alchimic, în care să restructurăm universul interior al relației. Făcând alegeri conștiente, puteți crea intimitate in cuplu, echilibru, puteți spiritualiza relația de cuplu și astfel să celebrați iubirea reciprocă, cu toate virtuțile sale.

“Iubirea face să apară în inima omului, ceea ce niciodată nu fusese simțit până atunci.”- Lavater

Ședința are 80 min – 250 RON

Loredana-Mariana Bica

Psihoterapeut

Loredana-Mariana Bica

  1. Terapia de cuplu

Relațiile sunt unul dintre cei mai puternici catalizatori ai creșterii și schimbării din viața noastră. În același timp,  pot fi și cei mai provocatori. Împlinirea și iubirea pe care o relație de cuplu o poate aduce este egalată de conflictul, tensiunea, confuzia și rănile pe care le poate provoca.

Când alegem să ne deschidem inimile și să împărtășim viața cu cineva, ne confruntăm cu una dintre cele mai profunde provocări, dar și oportunități. Călătoria inimii poate duce către bucuriile și plăcerile noastre cele mai mari, precum și către posibilități de creștere și transformare. Pentru mulți dintre noi, o relație plină de iubire este cel mai important aspect al vieții.

Avem multe nevoi în relație: dorința de iubire și acceptare, prietenie, loialitate, încredere, intimidate, pasiune și sexualitate. Cu toate acestea, suntem deseori surprinși când relațiile noastre nu corespund așteptărilor noastre, iar uneori blocajele noastre emoționale împiedică succesul lor.

Terapia cuplu vă oferă ocazia de a vă exprima, de a vă simți și de a comunica cu partenerul, de a asculta, într-un cadru securizant/nonjudicativ, și de a înțelege tiparele de relație. Scopul consilierii pentru cupluri este de a vindeca rănile și de a descoperi abilitățile necesare pentru a crea o relație autentică, iubitoare, care să aducă împlinire ambilor parteneri.

  • Preț: 300 RON
  • Durata 90 min
https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Rețele sociale

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2022/02/netopia-visa-mastercard.png

ANPC (Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor) | Soluționarea online a litigiilor – Comisia Europeană

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.