Terapii complementare

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2018/02/white_divider_top.png

Raluca Ghiță

Terapeut Reiki

Raluca Ghita

Sesiune Terapie Karuna Reiki (sesiune la distanță):

În cadrul acestei sesiuni te voi susține prin tehnici specifice de curățare și echilibrare pentru regăsirea forței interioare, a puterii și a detașării. Vom integra procese de vindecare prin meditații ghidate și călăuziri create special pentru tine.

  • Preț: 130 lei
  • Durată: 40 de minute
Terapeut Aromaterapie și Art Terapie

Diana Năstase

Wellness Coach

Diana Nastase

  1. Sesiune de terapie individuală cu remedii Bach și aromaterapie:

Ne îndreptăm atenția către emoții și susținem procesul de ridicare a vibrației personale prin crearea unei combinații de remedii adaptată nevoilor tale.

Întâlnirea debutează cu o discuție psihoterapeutică menită să aducă la lumină principalele provocări emoționale cu care te confrunți în momentul prezent. În urma discuției și a informațiilor culese, voi selecta și îți voi prezenta remediile care te pot susține în procesele dificile prin care treci.

La finalul ședinței te vei simți deja mult eliberat datorită spațiului de ascultare și înțelegere de care ai beneficiat. Remediile recomandate la finalul fiecărei întâlniri te vor sprijini emoțional pe o perioadă de 3-4 săptămâni și vor facilita apariția unor conștientizări legate de provocările prin care treci.

La următoarea ședință, vom revedea împreună ce schimbări au apărut  în intervalul de timp dintre întâlniri și voi face noi recomandări pentru următoarele 3-4 săptămâni.

Online/prezenţă fizică în Bucureşti

  • Preț: 140 lei
  • Durată: 60 de minute
  1. Sesiune Art Terapie individuală:

Îmbinăm diferite metode și exerciţii care facilitezează exprimarea de sine. Fiecare întâlnire decurge difert în funcție de ce este prezent în înteriorul tău.

Voi alege intuitiv instrumente de exprimare având scop conștientizarea și deblocarea emoțiilor: dicteu, desen liber, desen cu mandale și alte surprize. Pe parcursul oricăruia dintre exerciții, te voi ghida să fii atent și să îți notezi gândurile, emoțiile, trăirile care apar.

Aceste întâlniri au menirea de a reduce agitația mentală și fizică, de a te aduce într-o stare de pace interioară și de conectare cu vocea sufletului

Online/ prezenţă fizică în Bucureşti

  • Preț: 250 lei
  • Durată 2 ore
https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Rețele sociale

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2022/02/netopia-visa-mastercard.png

ANPC (Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor) | Soluționarea online a litigiilor – Comisia Europeană

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.