Terapii complementare

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2018/02/white_divider_top.png

Raluca Ghiță

Terapeut Reiki

Raluca Ghita

Sesiune Terapie Karuna Reiki (sesiune la distanță):

În cadrul acestei sesiuni te voi susține prin tehnici specifice de curățare și echilibrare pentru regăsirea forței interioare, a puterii și a detașării. Vom integra procese de vindecare prin meditații ghidate și călăuziri create special pentru tine.

 • Preț: 130 lei
 • Durată: 40 de minute
Terapeut Aromaterapie și Art Terapie

Diana Năstase

Wellness Coach

Diana Nastase

 1. Sesiune de terapie individuală cu remedii Bach și aromaterapie:

Ne îndreptăm atenția către emoții și susținem procesul de ridicare a vibrației personale prin crearea unei combinații de remedii adaptată nevoilor tale.

Întâlnirea debutează cu o discuție psihoterapeutică menită să aducă la lumină principalele provocări emoționale cu care te confrunți în momentul prezent. În urma discuției și a informațiilor culese, voi selecta și îți voi prezenta remediile care te pot susține în procesele dificile prin care treci.

La finalul ședinței te vei simți deja mult eliberat datorită spațiului de ascultare și înțelegere de care ai beneficiat. Remediile recomandate la finalul fiecărei întâlniri te vor sprijini emoțional pe o perioadă de 3-4 săptămâni și vor facilita apariția unor conștientizări legate de provocările prin care treci.

La următoarea ședință, vom revedea împreună ce schimbări au apărut  în intervalul de timp dintre întâlniri și voi face noi recomandări pentru următoarele 3-4 săptămâni.

Online/prezenţă fizică în Bucureşti

 • Preț: 140 lei
 • Durată: 60 de minute
 1. Sesiune Art Terapie individuală:

Îmbinăm diferite metode și exerciţii care facilitezează exprimarea de sine. Fiecare întâlnire decurge difert în funcție de ce este prezent în înteriorul tău.

Voi alege intuitiv instrumente de exprimare având scop conștientizarea și deblocarea emoțiilor: dicteu, desen liber, desen cu mandale și alte surprize. Pe parcursul oricăruia dintre exerciții, te voi ghida să fii atent și să îți notezi gândurile, emoțiile, trăirile care apar.

Aceste întâlniri au menirea de a reduce agitația mentală și fizică, de a te aduce într-o stare de pace interioară și de conectare cu vocea sufletului

Online/ prezenţă fizică în Bucureşti

 • Preț: 250 lei
 • Durată 2 ore

Florina Dumitrașcu

Consilier și terapeut

Florina Dumitrașcu

 1. Călătoria Numelui în Arborele Vindecător al Vieții – sesiune individuală:

Este numele nostru un instrument de destin? Dacă da, atunci cum îl putem folosi? Orice călătorie începe cu un prim pas și orice cunoaștere de sine cu o primă întrebare.

 • Durata unei sesiuni: 120 de minute
 • Prețul unei sesiuni: 330 lei
 1. Anamneza Corpului – Vindecarea Sufletului – sesiune individuală de reconectare corporală:

Corpul nostru este partea vizibilă a Triadei celor Trei Corpuri – fizic, mental și emoțional. El posedă drepturi egale cu celelalte două și are totodată puterea de a se exprima în numele lor. A pluti de fericire, a simți fluturi în stomac, a albi de grijă și multe alte expresii descriu cu mare acuratețe legătura dintre gând, emoție și corp. O legătură a cărei fragilitate nu o cunoaștem decât atunci când ajungem să pierdem ceea ce credem că ni se cuvine de drept adică sănătatea. Prin căldură, textură, contractură și aspect el oferă indiciile esențiale unei anamneze complexe și profunde.
Răspunsurile se află încapsulate în corp iar tălmăcirea acestora reprezintă, de cele mai multe ori, secretul și accesarea procesului de vindecare.

 • Durata unei sesiuni: (minim) 90 de minute
 • Prețul unei sesiuni: 240 lei
https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Rețele sociale

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2022/02/netopia-visa-mastercard.png

SALIDA DEL SOL SRL
Str. Spătarului, 14, 2A, sector 2, București, 020772
43624423
J40/1308/27.01.2021

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.