Testimoniale Holistic Restart

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2018/02/white_divider_top.png
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22

RECENZII 22 DE FĂCLII

”Azi, in ultima zi a Călătoriei Eroului interior, mă plec in fata voastra suflete dragi, care ați strălucit asemeni unui cer plin de stele, aducând atat de multă lumina aici și acum.

Ne-am asezat toti cu sufletele pline de speranța alături de Călăuza noastra, Monica, respirând la unison cu ea și cu tot universul plin de măreția Simbolurilor ,sub aripa ocrotitoare a Ghizilor ,a Maeștrilor , a Îngerilor ,a Arhanghelilor,a tuturor ființelor de Lumina și sub magia cuvintelor ei ,puternice și ocrotitoare ,blajine și pline de dulceața ,de speranța ,de har și bucurie ,de măiestrie și pace a pătruns in ființa noastra și a așezat cel mai prețios DAR a aprins Lumina Divina pe altarul din sufletul nostru și a lăsat-o sa ne vegheze și sa ne călăuzească ,pe fiecare in parte ,în drumul lui ,in ritmul lui ,la speranța ,la indoiala ,la durere,la bucurie,la deznădejde ,la fiecare pas și la fiecare alegere.

Pentru ca EA  a fost aici și acum veriga noastra de Lumina, in acesta Ordine Divina s-au legat sincronicități, momente, stări, emoții, vise, cuvinte, ritualuri, conștientizări, dorințe, intenții, suflete, esențe, vibrații, miresme, asemeni paginilor dintr-o carte de povesti, neasemuit de frumos ilustrata.

Îți mulțumesc, Monica, pentru aceasta adevarată și frumoasă poveste pe care mi-ai dăruit-o cu drag și bucurie nemărginită, îți mulțumesc pentru ca m-ai transformat într-o Pasare Măiastra plină de incredere și libertate absoluta.

Te imbratisez!

Strălucirea sufletului tau îmi va fi Călăuza mereu ”

Natalia Moga

***

Mie mi-a placut foarte mult aceasta calatorie spirituala. Fiecare Arcana mi-a adus o constientizare specifica. Tarotul in sine este un drum initiatic complet.

Cel mai mult mi-au placut meditatiile, mi-au placut foarte mult, sensibile profunde, unerori poetice. Vocea ta calda si sincera, muzica de fundal frumoasa, cuvinte bine alese si metafore minunate.

Rămân cu câte o înțelegere de suflet de la fiecare Arcana, iar unele m-au impactat profund. La unele am plâns. Altele mi-au dat forță și încredere.

Recomand din tot sufletul acest program căutătorilor spirituali pentru că este un drum frumos, grupul dă putere în plus și aduce cu sine multe resurse , conștientizări și deschide poarta misterelor.

In plus sunt si multe informatii ezoterice sintetizate cum sunt cele despre uleiuri esentiale, pietre, simboluri. De asemenea mi s-a parut semnificativ, centrarea in spiritual, in Divin.

Se vede ca este multa munca spiritual in spate (poate ani, zeci de ani ).

Pentru mine este un inceput.

Multumesc din inima,

Ruxandra Grigoriu

***

Vreau sa scriu ceva frumos si nu mai am cuvinte! Sunt in asentimentul celor care au exprimat deja! As adauga totusi ca Eu cea de azi nu mai sunt cea de acum 22 de zile. Inca stau si ma minunez de miracolul acestei cunoasteri! Tu, Monica, ai facut posibila trecerea pe acest tarâm fermecat de unde sa ne putem lua fiecare tot ce avem nevoie! Ne-ai aratat cum sa ne privim sufletele prin ochii lui Dumnezeu si sa constientizam cat de valorosi si minunati suntem incat parca nu mai indraznesc sa imi fac asa usor rau fiintei mele. Am simtit puterea lui IMPREUNA, sentimentul de APARTENENTA si acceptare neconditionata din partea ta si a grupului. Simt ca nu se termină, Calatoria eroului continuă!!! Cu siguranta voi duce catre toti cei din jur ce am primit aici! Cred ca RESTART asa cum l-ai numit tu Monica este foarte potrivit si ar fi de mare ajutor tuturor sa vada dincolo de pandemie, de covid, de pierderi de vieti si alte grozavii, sa poata privi la minunatia din interior si sa isi regaseasca PUTEREA! Ma inclin in fata ta Monica si a grupului cu recunoștința, mulțumire si infinita iubire!

Mihaela V.

***

Pentru mine, cel mai important lucru in programul Cele 22 de Faclii a fost acela ca m-a ajutat sa integrez mai bine ideea ca sunt un Univers si am capacitati Creatoare depline. Totul este in mine si am Libertate si Responsabilitate depline asupra propriei vieti. Toate adversitatile, toate barierele, toate piedicile, toate lipsurile, toate durerile sunt doar probe initiatice prin care Eu, Eroina, trebuie sa trec pentru a-mi insusi toate lectiile pe care trebuie sa le invat pentru a ma reuni cu mine insami. Act care pentru mine se traduce in organizarea Haosului interior intr-un Cosmos.

Recomand cu caldura acest program tuturor celor care sunt deschisi la idea de a lucra cu simboluri pentru a-si imbogati universul interior si pentru a recadra ceea ce e perceput ca fiind negativ intr-o lumina pozitiva, de crestere.

Diana Munteanu

***

Draga Monica,

Multumesc pentru aceste zile magice, care s-au insirat ca margelele pe ata, fiecare cu sens si binecuvantare!

In ultima vreme, traiam de pe o zi pe alta, aproape fara sens… Acest pelerinaj interior, dar deschis și spre darurile exterioare, m-a făcut să aștept întâlnirea cu o nouă zi precum arcul își așteaptă săgeată! Stiam ca o noua carte de intelepciune ma va insoti, pusa in valoare de tine, in mica si pretioasa comunitate care s-a conturat ca o mare familie! Multumesc pentru generozitatea ta in toate, un adevarat balsam de pus pe inimile care cu fiecare pas devin mai vii!

Multumesc, cu recunostinta multumesc pentru tot!

Monica F.

***

Buna Monica! Mantră zilei de azi descrie foarte bine cum a fost pentru mine cursul acesta. Îți Multumesc, îți Multumesc,îți Multumesc! Ai fost tu si energia pe care ai transmis-o un fel de Mama Pământ  care ne-a ridicat voalurile, ne-a adus soarele si ne-a ajutat sa ne punem întrebările necesare , utile pentru a debloca in noi roti si calești care nu ne mai erau utile pentru a pași intr-o alta lume cu inima întreaga si deschisă.

Plec cu bucurie: inspir libertate, expir încredere!

Cristiana Nicolae

***

Draga mea Monica 🥰,

Iti sunt profund recunoscatoare pentru ocazia, pe care mi-ai dat-o de a participa la aceasta calatorie magica si de a te avea drept calauza.

Am celebrat fiecare zi și am simțit o paletă întreagă de emoții, de la iubire, liniște profundă și entuziasm, la tristețe, durere și multă anxietate. Simt din tot sufletul, ca prin această călătorie am săpat profund în mine și am găsit atât comori neprețuite, cât și tipare, atașamente puternice, dureri de mult uitate de mintea conștientă, însă, mai presus de orice, m-am gasit pe mine, m-am apropiat de cine sunt cu adevărat și mi-am aprins flacăra interioară. De asemenea, am devenit constienta de importanta iubirii de sine, a sentimentului de apartanenta, de unitate, de vulnerabilitatea si puterea mea interioara. Mi-ai oferit nenumarate daruri pretioase pe parcursul celor 22 de zile, printre care faptul ca, m-am putut conecta la intuitia si feminitatea mea, care pana acum au fost cumva mereu bruiate de gandurile si zgomotul mintii mele.

Meditatia de vindecare a copilului interior si a relatiei cu mama, si a partii feminine din noi, au fost pentru mine cele mai dureroase, dar si profund vindecatoare.

Voi recomanda din tot sufletul, cu multa caldura si incredere programul acesta, intrucat reprezinta intr-adevar o Renastere.

Iti multumesc din toata inima pentru tot ceea ce mi-ai oferit, esti un om deosebit, plina de blandete, caldura si iubire. 🥰🥰🥰️

Roxana Maria.

***

Abia astept sa particip si la alte programe, cursuri si evenimente organizate de tine, iar cand ne va permite situatia, sa te cunosc personal.

„Sunt un om de cuvinte, dar efectiv imi e greu sa transpun in limbaj adancimea, profunzimea si bogatia acestui proces experiential pe care l-am parcurs impreuna cu alti peste 70 de oameni. Este foarte greu de cuantificat si evaluat, lucrand cu niste aspecte atat de profunde ale Sinelui nostru. Nebanuit ce am descoperit, nebanuit ce am adus in lumina, nebanuit ce resurse am deblocat, nebanuit cate programe false am dezactivat si cata lejeritate, incredere si relaxare s-au cristalizat, mai ales observand transparent si vulnerabil si procesele celorlalti participanti. Pot zice ca acest program a fost si ramane un prim pas serios spre autocunoastere, dincolo de concepte si prejudecati. Recomand pentru deblocare si anti-autosabotare. Se poate merge cu mult mai mare lejeritate in situatiile noastre de viata.”

Sebastian Olar, Director de Creație

***

”Buna, Monica. Pentru mine, aceasta calatorie a fost extrem de intensa,  solicitanta si provocatoare, dar si frumoasa. Ai deschis  spatiul CU MAIESTRIE pentru o incursiune profunda in adancimile mele. Fiecare zi scotea in interiorul meu si in exteriorul meu energia arhetipului zilei, atat sub forma blocajelor mele in raport cu ea, cat si a darurilor si a curgerii ei libere. Asta mi s-a parut fantastic. Nu era doar un proces mental, ci si profund energetic, simbolic, emotional, spiritual. Iar meditatiile… ah, meditatiile au fost asa un balsam, asa pline de HAR, blandete, continere, putere, inspiratie, speranta! Minunate… Pentru mine, meditatiile pareau ca o punte – intre rana/blocaj si renastere/integrare/stralucire in energia fiecarui arhetip. O PUNTE-BALSAM, PLINA DE HAR. Focul sacru de pe altarul fiintei mele a fost reactivat si de acum inainte pastrez cu mine lumina, caldura  stralucirea si ghidarea Lui. Multumesc cu recunostinta pentru toata ghidarea si tot procesul, vorba buna si blanda si sustinerea oferite, Monica ”

Codruta Santea

***

Primul lucru care imi vine in minte in legatura cu cele 22 de Faclii este legat de o legatura foarte profunda, aproape intima, pe care mi-a facilitat-o fata de cele 22 de arcane majore ale Tarotului. Prin aceasta legatura simt ca o parte din mostenirea mea culturala, ca fiu al batranei Europa ,a fost cel putin partial restabilita. O parte necunoscuta pana acum, dar foarte valoroasa. Aceasta se suprapune peste un proces in care incerc sa imi vindec, sa imi revendic si sa imi asum mostenirea familiala, si simt ca a venit ca o largire a orizontului, aducand problematica pe un alt nivel, mai complex fara sa fie deloc mai indepartat. De asemenea a venit ca o schimbare a perspectivei de la partea din mostenire grea, apasatoare, constrangatoare, catre aspectele sustinatoare, incurajatoare si hranitoare ale mostenirii culturale. Faptul ca se suprapune si cu trecerea in Epoca Varsatorului ii imbogateste pentru mine de asemenea incarcatura emotionala. Astept ca si constientul sa ajunga din urma trairile, intuitiile si emotiile prin care trec, dar deocamdata ma simt cu siguranta pe drum, intr-un punct hranitor si plin de putere.

De asemenea am avut ocazia sa intru mai adanc in procesul de incercare de intelegere a masculinitatii, a ranii masculinului, dar mi-a oferit si o posibila cale de reabilitare, de vindercare, de intregire.

Multitudinea de emotii prin care am trecut de-a lungul programului mi-a oferit o oglinda de incredere a punctului in care ma aflu, a punctelor forte si a punctelor slabe. Spre exemplu ziua super grea, in care am vrut sa renunt la program, care a apartinut Nenumitei, mi-a reflectat (si mi-a amintit) cat de greu imi este sa renunt si sa dau drumul aspectelor din mine care nu imi mai servesc, parti ale egoului care ma impiedica sa merg mai departe pe drumul meu. Pe de alta parte linistea pe care mi-a adus-o ritualul din ziua Temperantei mi-a adus o resursa minunata si o noua intelegere asupra felului in care as putea sa imi rezolv conflictele interioare-fara lupta, dar cu primenire, cu schimbare a perspectivei, cu renuntare la rigiditate, cu blandete, rabdare si intelegere.

Sunt convins ca programul mi-a adus mult mai multe beneficii pe care pot sa le simt dar nu pot inca sa le numesc. Ce pot insa sa spun cu siguranta este ca cele 22 de Faclii au aprins in mine ceva arhaic dar rafinat, puternic dar bland, un foc ale carui beneficii sunt sigur ca imi va lua ceva timp sa pot sa le integrez si sa le fac parte din viata mea. Am recomandat programul catorva prieteni pentru toate beneficiile pe care le-am mentionat deja, de reconectare cu parti poate ascunse ale mostenirii noastre impartasite, ca oglinda fara gres a starii personale actuale, si ca suport si resursa pentru orice incercari la care este supus eroul personal al fiecaruia dintre noi . Ca sa nu mai mentionez ca procesul a fost ghidat cu gratie, intuitivitate, blandete si har de la inceput pana la sfarsit

Cristo

***

Fii binecuvântată Monica, pentru tot ceea ce ești și pentru tot ceea ce permiți să se nască în celălalt prin întâlnirea cu tine! Îți mulțumesc pentru că ai avut dibăcia, blândețea, priceperea, iubirea, delicatețea și fermitatea ca prin aprinderea Celor 22 făclii să mă conduci în lăcașurile cele mai tainice ale sufletului meu, prin locuri strălucitoare, pline de perle și diamante, prin locuri umbrite, cu lumină neclară și cu imagini care puteau părea orice, prin locuri întunecate și mâloase, atât de străine de mine, dar pe care le-am putut străbate umăr la umăr, inimă la inimă, gând la gând cu tine!

Mulțumesc întregului grup, fiecăruia în parte, pentru energia creată și menținută cu atâta căldură și iubire, am simțit-o ca pe o pelerină de siguranță și protecție totală, de-a lungul întregului drum.

Privesc cu bucurie, curiozitate și încredere totală noua Cale deschisă pentru mine, pentru toți pelerinii din această calatorie, și pentru tine, Monica! Fie să ne folosim cu toții toate darurile din bocceluțe, să pășim cu încredere și stabilitate pe drumul ce ni se deschide înaintea sufletului!

Celestina

***

Un program profund, rotund, in spirala, care transmuta piatra in apa curgatoare, prin care primesti raspunsuri clare la intrebari din adancul fiintei tale, unele de care nici nu stiai ca exista.

O poveste, un basm terapeutic, un ogor arat in care semintele plantate, udate cu apa vie, dau roade…

La final, te redescoperi „the real you”. Autenticul te inunda si renasti. „Bine am REvenit!”

Madalina F.

***

Ce-as putea scrie diferit fata de atatea cuvinte frumoase si trairi profunde ale acestui IMPREUNA cu voi?

Că inima mea, s-a umplut cu si mai multa iubire si compasiune, cu fiecare zi din aceasta calatorie minunata, ghidată de Monica.

mi-am onorat sufletul, stand cu el, intrebându-l si ascultându-l, tăcându-i sau dansându-i,  desenându-i si cântându-i sau doar mângâindu-l si alinându-l, cand avea nevoie de asta.

Cu recunostinta iti multumesc Monica pentru acest pelerinaj plin de daruri si cu multa iubire va imbratisez pe fiecare din voi, suflete dragi ai acestui grup!

Dona S.

***

Pentru mine a fost prima interactiune cu un program al tau, Monica. Recunosc ca m-ai cucerit din prima zi de la prima meditatie, ai darul de a vorbi intr-un fel care parca ne unge pe suflet, cum s-ar zice.

Insa eu fiind sceptica, am continuat sa observ ce se intampla.

Mi-a placut f mult ca am avut sarcini practice zilnice, apoi intrebari noi cu noi care au fost relevante pt mine… si cireasa de pe tort a fost lucrul cu altarul si elementele de ritual cu care am rezonat maxim.

Iarasi tehnica cu omuletii mi s-a parut inedita, am testat multe metode de taiere a legaturilor energetice, insa aceasta e f simpla si rapida.

Ce am obtinut in aceasta calatorie?

In primul rand, m-am detasat de un bagaj emotional dureros, de care nu reuseam efectiv sa ma desprind, insa in timpul procesului au aparut sincronicitati, conjuncturi, rasturnari de situatii care au schimbat radical perceptia si raportarea mea…si acum ma simt eliberata🦋 ( au ajutat si meditatiile de la eclipsa si solstitiu care au fost profunde, le-am simtit puternic).

Apoi am obtinut claritate referitor la ce vreau sa fac in continuare pe plan profesional si am primit raspunsuri si mesaje de calauzire in acest sens in timpul meditatiilor…

Multumesc Monica si multumesc grupului, pe care cu adevarat l-am simtit sustinator. Va imbratisez cu drag

Ramona Elena

***

Monica, Mare Preoteasa care porti sufletele prin portile initierii, iti multumesc pentru ghidarea si insotirea in aceasta calatorie magica a celor 22 de faclii! A fost o calatorie intensa, minunata si grea deopotriva! Dupa aceasta aventura interioara ma simt mult imbogatita, recunoscatoare si eliberata. Imbogatita cu 22 de aliati interiori pe care stiu ca ma pot baza oricand, recunoscatoare tie si tuturor fratilor si surorilor alaturi de care am parcurs acest drum si eliberata de multe poveri, haine neautentice si cautari in zadar. Sunt recunoscatoare de asemenea pentru modul in care s-a impletit „viata de zi cu zi” cu toata calatoria noastra. Daca ar fi sa mentionez cateva   arhetipuri cu ecou mai puternic (desi am simtit insotirea tuturor foarte firesc si absolut necesara) in aceasta perioada de 22 de zile, acestea sunt: Magicianul care mi-a atras atentia ca am ramas cu o haina prea mica pe mine si ca nu mai am nevoie de ea acum, Caleasca al carei Print mi-a aratat cat de multe reusite am avut pana acum, Hermitul care e un reper luminos esential si pe care ma pot baza mereu, Roata care ma sustine mereu in a lua in mainile mele manivela propriei vieti, Nenumita care e atat de iscusita in a taia tot ce nu imi mai trebuie, Diavolul care m-a ajutat atat de frumos sa imi clarific in serviciul caror valori vreau sa ma pun, Steaua care este o mare provocare pentru mine si care ma impinge mereu, uneori mai dur decat mi-as dori, in albia autenticitatii mele si Nebunul la brat cu care pornesc la drum anul care vine si caruia ii multumesc din suflet caci nu putea exista energie mai potrivita cu care sa pasesc in Era Varsatorului.

Recomand din adancul inimii aceasta aventura tuturor celor care isi doresc cu adevarat sa se uite in adancul lor, sa-si (re)cunoasca acele parti din ei, acei aliati care ii pot purta catre triumful Eroului Interior, celor care isi doresc intensitatea unui astfel de proces si simt chemarea Lumii Magice a Arhetipurilor. Nu in ultimul rand (poate chiar primul ) recomand aceasta calatorie si mi-as dori pentru cat mai multe suflete sa aiba sansa inalnirii si calauzirii din partea ta, care reusesti cu atata firesc si naturalete sa presari magie in fiecare cuvant, soapta, intrebare si sa creezi contextul si sa porti cu atata putere si fermitate atatea persoane in adancimile si intensitatea acestui proces. Vesnic recunoscatoare pentru darurile tale, te imbratisez cu infinita pretuire

Petra Cristolovean ⭐

***

Calatoria descoperirii Eroului Interior si aprinderea celor 22 de faclii inseamna o repozitionare a mea fata de lumea nevazuta.Am deschis cai nebanuite prin puterea cuvantului si mai ales prin bogatia si plinatatea lui, exprimat cu atat de multa profunzime de catre Monica. Ce continem, bun si amar, trebuie sa acceptam. Ulterior sa vrem cu adevarat sa intelegem si sa dezvoltam. Sa intindem aripile, sa exploram si sa fim in armonie…pe cat posibil, in aceasta spirala a evolutiei. Multumesc, va urez roade bogate si drum lin !!!

Cu mare drag, Simona A.

***

Sunt la jumatatea Calatoriei aprinderii celor 22 de Faclii pentru trezirea eroului interior  si simt nevoia sa comunic cateva impresii, pentru ca sunt foarte incantata si multumita  si sunt sigura ca am parcurs cate un pas important in fiecare zi.

In primul rand consider ca este o terapie pentru suflet, o eliberare din cotidian, care mi-a adus pana acum urmatoarele trairi:

-simt calm, bunatate, intelegere, empatie, liniste, bunavointa

-mă simt bine, mă odihnesc bine, mi-a crescut bucuria de viață, mă bucur de ceea ce mă inconjoara

-am spor in tot ceea ce fac

-am inspiratie, mă simt conștiincioasă, riguroasă, sârguincioasă în activitățile mele, am determinare

-am stat mult cu mine, in reflectie, in gandurile mele cu privire la viata mea, la relatiile mele cu oamenii, la ceea ce este in adancul sufletului meu

-visez foarte mult in fiecare noapte, pe mai multe planuri, dar au fost vise frumoase, incurajatoare, parca pline de optimism…

Seara, dupa meditatie  simt o mare multumire, o incantare, o implinire si o foarte mare admiratie si recunostinta pentru munca ta, Monica, pentru cum ai realizat aceste auditii pentru noi si pentru ceea ce reusesti sa ne  transmiti prin vocea ta calda. In fiecare zi am avut parte sa aud o adevarata avalansa si inlantuire de cuvinte si metafore frumoase, care m-au bucurat si inseninat pe deplin. Mi-a placut atat de mult ceea ce am ascultat in fiecare seara, incat, iti marturisesc, am transcris pe hartie fiecare tema, sa pot sa  le recitesc si  reamintesc candva, pentru ca le-am considerat adevarate cursuri de initiere. Jurnalul meu zilnic este mai  bogat de acum.

Pentru toate acestea iti multumesc din toata inima mea! <3<3<3

Cu mult drag si recunostinta,

Sidonia-Dana Pop

***

Pentru mine, programul “22 de faclii pentru trezirea Eroului interior” a insemnat o călătorie magică, înălțătoare, foarte intensă, plină de provocări, dar și de conștientizări și sincronicități cu totul deosebite! Energia materialelor alcatuite de Monica, precum si a meditatiilor a fost, pentru mine, una plina de multa lumina, caldura sufleteasca, iubire, blandete, frumusete si stralucire! Iti multumesc, Monica pentru sustinerea, dedicarea ta si toata iubirea pe care ai revarsat-o asupra noastra! As recomanda acest program tuturor celor care simt ca mai au de vindecat parti din sufletul lor, parti ce le creeaza dificultati in a-si trai viata in modul cel mai placut inimii lor. Acest program ar putea fi un prim pas spre manifestarea potențialităților, darurilor divine, iubirii și bucuriei ce sunt menite ca noi toți să le trăim!

Cristina Gradinaru

Recenzii RAP

Pe scurt, experiența formării în Referențialul Arhetipurilor Personale alături de Monica mi-a schimbat viața, într-un mod extraordinar. A fost cadrul în care a putut ieși la suprafață o parte din mine, extrem de autentică și înfricoșată să se arate.

Formarea RAP m-a apropiat de mine, am devenit mai conștientă de darurile și provocările mele, am căpătat mai multe claritate, direcție și intenționalitate pentru felul în care îmi trăiesc viața. M-am imersat într-o lume simbolică, metaforică, arhetipală, chiar magică și am învățat o mulțime de lucruri noi. Am descoperit pasiuni și curiozități pe care le-am tot urmat de atunci. Am început o nouă facultate, cea de psihologie, din dorința de a urma calea de teraput și de a aprofunda lucrurile învățate. Mi-am găsit tribul, nu m-am mai simțit ciudată și diferită, am simțit că aparțin.  Am descoperit că sensibilitatea mea, darurile mele, empatia mea, interesele mele pentru dimensiunea interioară, pentru nevăzut, au un sens, un scop și un loc unde sunt binevenite. Iar ție, Monica, iți sunt extrem de recunoscătoare pentru felul în care ai facilitat aceasta experiență, pentru modelul feminin pe care l-am cunoscut prin tine și pentru buna primire a noii mele forme.

Te recomand cu încredere ca formator RAP pentru îmbinarea spiritului și a materiei. Adică felul în care reușești să transmiți un mesaj încărcat de magie, conectat și inspirat, într-un mod clar și structurat. Pentru deschiderea și generozitatea cu care transmiți. Am simțit mereu intenția sincera și dedicată de a ne ajuta să creștem, să învățam și să utilizam experiența asta în viețile noastre. M-am simțit împuternicită să duc mai departe darurile transmise prin tine.

Mara Cristina

***

Atunci când am cunoscut-o pe Monica mă aflam într o perioadă agitată, plină de semne de întrebare: Ce anume îmi răscolește sufletul? Ce alegere ar trebui să fac? La ce aș putea renunța? Încotro să-mi îndrept pașii, mai degrabă? Ajunsă La Centru, energia acestui loc m-a învăluit cu blândețe, simțind cum intru în siguranță, parcă într-o altă dimensiune. M-a întâmpinat zâmbind, cu o eleganță aparte, Monica. Din prima clipă am știut că am ajuns unde trebuie. M-a fascinat modul ei de a crea cadrul perfect pentru a transmite aceste învățături atât de prețioase, în stilul unic de povestitor desăvârșit și abundență de exemple menite să-ți fixeze informațiile cât mai bine, ceea ce reflectă vasta experiență de psihoterapeut și vindecător de suflete. Pe parcursul ședințelor de analiză asupra propriului RAP, Monica a fost călăuza ce m-a condus cu răbdare nemaiîntâlnită în acest pelerinaj pe potecile Referențialului, scoțând în lumină aspecte ale personalității mele și situații despre care mi-ar fi fost aproape imposibil să-mi imaginez că ar putea exista, și altele de care uitasem complet.

Cele mai relevante beneficii ale formării RAP:

🌸 întoarcerea către mine – uitasem complet că mai exist, mereu era vorba despre ceilalți, nevoile celorlalți, problemele celorlalți, iar eu niciunde.

🌸 Identificarea traumelor care m-au urmărit până la vârsta aceasta, fără să știu de unde vin anumite frici, reacții, comportamente.

🌸 Înțelegerea anumitor mecanisme de gândire și tipuri de personalitate.

🌸 Descoperirea unor părți din mine uitate, pe care am și reușit să le reintegrez, cel puțin parțial.

Principalul argument pentru care aș recomanda-o pe Monica ca și Formator ar fi experiența. Monica are multă experiență. Este un izvor nesecat de informație pe care ți-o transmite atât de fluid încât simți că ai știut acele lucruri dintotdeauna, numai că le-ai uitat. Este ca o aducere aminte. Monica știe să te aducă într-o poveste de neuitat.”

Nicoleta Pătrașcu, medic stomatolog

***

Cele mai relevante beneficii ale formării RAP

Nevoia de cunoaștere și adevăr m-a determinat să urmez formarea RAP. Chiar dacă am bătătorit și alte căi de autocunoaștere, experiența RAP a fost revelatoare cu efecte profunde ce mi-au schimbat viziunea asupra personalității omului și comportamentului acestuia.

O asemenea învățătură te provoacă să treci prin experiențe pe care pretinzi că le cunoști. Este răscolitoare și poate crea un anume disconfort când te vezi așa cum ești, când te confrunți cu negarea și simularea, cu părerile prea bune despre propria ta ființă. Ea te ajută să discriminezi între iluzie și realitate și să reușești să te conectezi cu sufletul tău, să iți vezi propria ta identitate interioară, să trăiești efectiv în conștiința identității infinite.

Formarea RAP te ajută să te confrunți cu ceea ce te împiedică să avansezi și să evoluezi pe calea cunoașterii de sine. Devii astfel pe deplin conștient de propriile limite, interdicții autoimpuse sau impuse de către alții chiar de la o vârstă fragedă sau poate chiar transgenerațional.

O formare RAP te învață să te însuflețești pe tine însuți și pe cei din jur. Dobândești putere și forță să-i ridici sufletește pe cei din jur, să îi îndrumi pe oameni spre ceea ce este mai bun pentru ei, să aduci lumină și speranță acolo unde oamenii au renunțat demult să o mai vadă sau să mai creadă.

Nelu Vicleanu, numerolog

***

Pentru mine formarea RAP a reprezentat o “CĂLĂTORIE” către mine, prin care am descoperit multe lucruri ascunse sau pe care nu reușisem să le decodific. De asemenea, este o cale de a-i înțelege mai bine pe ceilalți pentru a crea relații armonioase.

O recomand pe Monica ca formator RAP în primul rând datorită experienței ei de-a lungul a peste 10 ani în descifrarea simbolurilor, a răbdării de a asculta, de a intra în povestea de viață a consultantului și abilitații ei de ghid spiritual pe care o poate oferi ținând cont de experiența ei multidisciplinară în psihologie.

Luminița Ristea – astrolog

***

Despre RAP am auzit de la colega mea de serviciu. Mi-a explicat ce este, dar mie mi-a rămas în cap că este ceva cu Tarot. De mult vroiam să învăț asta, să-l aprofundez – îmi spun eu. Cu proxima ocazie mă înscriu la curs și, ce să vezi , surpriză – nu era despre ghicit. Norocul meu în viață, uneori și ghinion, dar mai rar, este că sunt curioasă. Asta m-a făcut să rămân la curs și să urmez și alte module și ateliere. M-a cucerit. RAP-ul este o conversație cu tine, cu sufletul tău. Iți aduce înțelegere și vindecare. Fiecare arcană, prin imaginea ei simbolică iți transmite mesajul de care ai nevoie. Nu trebuie decât să fii blând cu tine și să accepți mesajul sau tipul de lucru cu tine. Este un altfel de mod de cercetare a sinelui, a surselor tuturor suferințelor sau greșelilor, este un mod de autovindecare.

Cred că această metodă are o forță magnetică de a aduna oameni minunați. La ateliere, Monica ne-a ghidat, cu multă blândețe și bucurie, cum să înțelegem mai bine arcanele, cum să vorbim cu ele și cum să primim răspuns. Chiar și pentru arcanele, care la prima vedere te îngrozesc (ex. Nenumita) am primit, cu mult tact și dăruire pentru această metodă, explicațiile în așa mod încât m-a făcut să înțeleg și să accept că acea arcana trebuia să fie acolo pentru a înțelege, repara sau a evolua, pentru a depăși blocajele și a lăsa loc liber energiilor curate. În Referențialul meu am de mai multe ori Ermitul, care este despre știința avansată pe care o poți atinge prin conștientizare, despre mentorat sau despre a-ți căuta un mentor. Cred că am găsit – RAP-ul și pe Monica Găitănaru pe care o recomand. Iubește ce face, dăruiește cu suflet tot ceea ce știe și ajută, cu blândețe, la înțelegerea tuturor restricțiilor. Mulțumesc, Georges. Mulțumesc, Monica.

Cristina L.

***

“Am cunoscut-o pe Monica pe parcursul formării în RAP – o cunoaștere treptată, subtilă, la nivel de sine. În timp, am reușit să comunic, să mă deschid la un nivel profund și să simt discret femininul arhetipal și, mai ales, să încep vindecarea. Toate astea nu ar fi fost posibile fară Referențialul Arhetipurilor Personale tâlcuit pe îndelete de un povestitor autentic așa cum e Monica.

De ce aș recomanda-o? Pentru că are delicatețea unei flori – te lasă să înflorești când e timpul tău, iți dă libertatea de a ființa în cel mai deschis mod cu putință, sub cerul liber…

Deși te transformă profund, tu simți doar bucuria de a trăi autentic după întâlnirile cu ea.”

Madalina A.

***

Prin intermediul formării în Referențialul Arhetipurilor Personale, Monica, mi-ai deschis porțile unei lumi magice, în care mitul, simbolul și ritualul își găsesc locul în fiecare experiență de viață, dându-i sensuri noi, transformatoare, vindecătoare. Mi-ai făcut cunoștință cu eroii acestei lumi cu grație, naturalețe și blândețe. Iți mulțumesc!

Roxana V.

***

În timpul pregătirii  RAP sorbeam fiecare cuvânt și fiecare explicație, îmi amintesc că de multe ori mă întrebam cum poate vorbi atât de mult despre un singur aspect? Și în plus de unde atâtea lucruri la care nu m-aș fi gândit nicicând? Formarea RAP a fost pentru mine ca un examen final la mijloc de viață, ca și cum toate experiențele neexplicate și de neînțeles au prins dintr-o dată contur. Și totul s-a legat în mod miraculos, o revelație după alta și tot așa, ca și cum aș creste ca o ceapă. Și acum, imediat când îmi vine o întrebare încerc să dau sens răspunsului din perspectiva RAP. Pornind de la trăire, întotdeauna, așa cum ne-a învățat Georges. Mai mult, toate cifrele au prins înțelesuri, fiecare dată anume, fiecare oră, orice îmi trece în cale ca și cum aceste arhetipuri fantastice sunt dintotdeauna aici. Îmi rămâne doar să le adresez o întrebare. Și să îmi ascut auzul și să îmi deschid inima.  Iar plusul de valoare a fost adus de lucrarea finală, cea mai frumoasă încununare a studiului intens pe care l-am depus de-a lungul școlii. Scrisul a fost mereu terapeutic pentru mine, dar acesta, în special, a fost de-a dreptul miraculos.

Daca ar fi să mă întâlnesc cu cineva care și-ar dori să devină formator RAP, cu toate că nu fac de obicei recomandări, i-aș sugera să vorbească cu fiecare dintre formatori și să aleagă așa cum îi spune sufletul. Aș fi considerată, desigur, subiectivă, tot ce spun este că alegerile vin singure.

Oana G

***

În călătoria reconectării și reîntregirii mele ca ființă, mai întâi ca medic și apoi din 2014 ca psihoterapeut jungian, în 2017 am poposit pe un alt tărâm al cunoașterii și inițierii , cel al metodei RAP – Referențialul Arhetipurilor Personale. Atrasă la început de arhetipuri, am descoperit, de fapt, un instrument de explorare a sufletului uman, de autocunoaștere prin intermediul limbajului simbolurilor din arcanele de Tarot. Metoda RAP mi-a dezvăluit o hartă a sufletului meu, cu ajutorul căreia pot explora diferite aspecte ale vieții personale: misiunea și lecțiile de viață, resursele, dar și provocările, “ochelarii” prin care privim lumea, dar și modul în care sunt percepută de lumea exterioară, legăturile transgeneraționale, atât cele moștenite, cât și ce lăsăm generațiilor viitoare. Ceea ce mi se pare atrăgător, încă, la această metodă, este dinamismul pe care îl oferă, atât prin aspectele dintre diferitele arcane, cât și prin existența arcanei care se schimbă în fiecare an

Diana Maria Goiceanu – Medic, psihoterapeut jungian, Cursant al metodei RAP

***

Referențialul arhetipurilor personale este despre tot, despre viață, despre lume, despre tine și Universul în care trăiești. RAP îți oferă o multitudine de posibilități de cunoaștere și autocunoaștere într-o manieră ingenioasă și profundă. Monica te poartă în această lume plină de înțelesuri, cu multă căldură, cu blândețe, cu răbdare și îți împărtășește cu generozitate, tot ce ai nevoie să știi. Pentru mine experiența RAP, alături de Monica, este o frumoasă călătorie, care m-a ajutat să descopăr parți din mine încă neaccesate, să echilibrez unele trăiri, să-mi folosesc într-un mod benefic resursele și potențialul personal, mi-a deschis noi ”lumi” către explorare. Recomand cu mult drag tututor celor dornici de cunoaștere de sine, și nu numai, să pătrundă misterele RAP alături de Monica. Îți mulțumesc din suflet, draga mea!

Rodica Calcatinge, psihoterapeut

***

Întâlnirea cu referențialul, cu Georges și cu Monica…

Referențialul… greu aș putea defini în cuvinte starea de exuberanță, bucurie, excitație mentală și energetică pe care le-au produs acest instrument creat de Georges (căruia îi mulțumesc) asupra mea. Deși nu m-am așteptat, întâlnirea cu arcanele a fost pentru mine o reconfirmare că în acest Univers nimic nu-i întâmplător și că totul este, culmea, chiar la vedere.  A fost ca și reîntâlnirea mea cu mine, cea care credea în basme și în puterea personajelor cu superputeri… Conexiunea pe care ți-o poate da întâlnirea cu arcanele și cu propriul tău referențial, prin decodificarea arhetipurilor, prin înțelegerea și indumarea cu care fiecare dintre ele vin către tine sunt vindecătoare, miraculoase și deschizătoare de noi potențiale blocate sau încâlcite în conștiințele noastre. A fost și este o onoare pentru mine să înțeleg că doar dacă ajungi într-un anumit stadiu al conștiintei, te poți ridica la nivelul acesta frumos codificat în intelepciunea din spatele referențialului. Cu siguranță munca personala anterioară e foarte importantă, însă ghidul în lumea aceasta frumos colorată, însă, ocultată,  cred că este, de asemenea, esențial, iar pentru mine a fost Monica Găitănaru. Monica, prin energia pe care o emană, prin atitudinea, cunoașterea, transformările personale pe care le poți simți din prezența ei, te ajută să poți intra, sau, cum a fost pentru mine, de a re-intra în lumea de basm de mult uitată de mine. Fiecare curs este o nouă poveste, o bucurie, o noua etapă… aproape că am simțit fiecare curs ca și etapele de ridicare a șarpelui Kundalini din yoga, prin fiecare chakra – cu eliberarea acelei energii blocate din zona respectivă și apoi re-așezarea ei frumos, conștient, din nou, în structurile mele. Am simțit energia la modul fizic, învăluitor, așa cum nu o mai simțisem de mulți ani, și după care tânjeam. Pentru mine, pe scurt, asta a însemnat un nivel mai înalt de vibrație, față de unde mă situasem înainte de a ajunge în acest câmp morfogenetic al referențialului, creat de Georges și de Monica. Un câmp care, așa cum Monica spunea, este ca apa care te cuprinde și te integrează și te transformă.

Emanuela Zoe Samara, psihoterapeut

***

Anul trecut m-am întâlnit cu Monica Gaitanaru, primul formator agreat din România în transmiterea completă a metodei RAP, metoda de formare a „Școlii Internaționale Georges Colleuil”.

Astfel am început și eu formarea prin această metodă de studiu a Tarotului și atunci am fost fermecată de modul de-a vedea lumea prin aceste arhetipuri ale personalității noastre.

Întâlnirea cu Monica m-a ajutat să descopăr fumusețea și profunzimea simbolurilor, legarea lor de mituri, basme, povești vindecătoare.

Încă îmi urmez propria călătorie transformatoare, de descoperire, împreună cu Monica și  încă mai descopăr laturi și aspecte noi ale harții mele personale, ale structurii mele psihice. Această însoțire în călătorie e plăcută, caldă și înțelegătoare, urmând căi și descoperiri nebănuite.

Acum privesc Tarotul ca un puzzle în care îmi așez cunoașterea  dobândită – în această călătorie ghidată de Monica, prin structura RAP-ului personal, călătoria mea spre mine, spre punctele mele de sprijin. Nu este ușor să te descoperi pe tine, dar Monica te ajuta să vezi, să înțelegi acele aspecte și să le legi de istoria ta personală.

Daca vă propuneți să faceți o călătorie în sensul dezvoltării personale, a conștiinței de sine și a unei vieți trăite cu rost și sens, vă indemn să faceți această călătorie transformatoare alături de Monica Găitănaru.

Aceasta călătorie e facilitată de RAP-ului personal, care este o metodă terapeutică de analiză și dezvoltare personală. Pășiți cu încredere și dorință de cunoaștere și transformare personală.

Mariana Balu, profesor universitar

***

RAP pentru mine înseamnă cunoașterea a ceea ce ești, dar nu vezi și nu știi că ești.

Simbolurile din Tarot îți traduc într-un limbaj cunoscut ceea ce simți, dar nu puteai să pui în cuvinte. Prin imaginile simbolului am învățat să traduc ceea ce sunt. Dar pentru a înțelege, ai nevoie de un traducător și aici intervine Monica. Cu o voce blândă, cu grijă și respect te ajută să-ți restabilești adevărul despre tine. Efectiv, am simțit cum Monica m-a ajutat să pun în ordine tot ce știam despre poveți,  despre călătoria prin viață, m-a ajutat să conștientizez resurse, provocări, vindecarea, eșecul, experiențe și câte în lună și stele.

Monica este mai mult decât un formator, este un păstrător și un restaurator a tot ceea ce stă la baza ființei noastre, te învață să-ți aduci aminte de Tine.🌞🌞🌞

Elena Ilioaica, psihoterapeut

RECENZII RETREAT

Ii multumesc sufletului meu ca m-a dus în această buclă de timp în care am putut să fiu , să simt, să aduc în lumină ceea ce îmi lipsea din întregul ființei. Nu a mai contat nimic din ce-mi făcea viața atât de ” plina” , dar insuficienta în același timp, pentru că , în sfârșit, am putut să mă văd pe mine , așa cum sunt, cu părți de adus “acasă” si de lipit în întreg, ceea ce-mi face viata cu adevărat plină de ceea ce imi doresc sa traiesc. M-am simțit infratita cu alte suflete atât de  speciale pe care le-am intalnit aici si ocrotită si ghidată cu multă dragoste, har si conținere de către Monica și Andrei. Le mulțumesc tuturor, cu recunoștință,  pentru generozitate și deschidere și abia aștept un alt prilej de întâlnire si de lucru înspre bucuria sufletelor noastre!

Mariana G.

***

Pentru mine retreat-ul Coborâri la Cer a adus, pe lângă multele procese interne, o înțelegere mai profundă asupra nevoii de Coborâre, dincolo de care exista multe resurse și dincolo de care exista alte Coborâri și Urcări.

Monica, ca de obicei, a ghidat și susținut cu gingășie, dragoste și măiestrie procesele derulate. Am simțit ghidarea oferita ca pe o perdea din cel mai fin material, perdea după care se afla multe secrete frumoase ce abia așteaptă sa fie descoperite.

Andrei ne-a făcut incursiuni in călătoriile unor eroi din mitologie și a îmbinat perfect concepte din psihologie cu elemente din mitologie, ajutându-ma sa înțeleg mult mai ușor.

Oamenii întâlniți acolo au fost profunzi, plini de disponibilitate pentru a susține orice proces  oricărui membru din grup.

Am Coborât, am Urcat și m-am conectat.

A fost o încântare pentru minte și suflet și va mulțumesc, Monica și Andrei, pentru disponibilitatea voastră și pentru ce ne-ați oferit din sufletele voastre.

Chiar și vremea a fost in tandem cu trăirile noastre.

Abia aștept următorul retreat!

Andra H.

***

Sunt recunoscătoare pentru cadrul și susținerea oferită în procesul de coborâre în adâncurile proprii, acolo unde poți vedea cu acuratețe blocajele ascunse în întunericul ființei.

Mulțumesc pentru claritatea procesului și pentru bucuria întâlnirii cu oameni atât de frumoși și de deschiși care au putut oglindi cu curaj părțile mele care au nevoie de vindecare.

Mulțumesc, Monica și Andrei, pentru ocazia de a mai crește puțin în mine.

Alina M.

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Rețele sociale

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2022/02/netopia-visa-mastercard.png

SALIDA DEL SOL SRL
Str. Spătarului, 14, 2A, sector 2, București, 020772
43624423
J40/1308/27.01.2021

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.