Astrologie

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2018/02/white_divider_top.png

Raluca Ghiță

Terapeut Reiki

Raluca Ghita

  1. Sesiune de astro-taro-numerologie (sesiune la distanță):

În cadrul acestei sesiuni integrative vom analiza profilul personal, vom evidenția resursele angelice conform kabbalei și vom surprinde aspectele cu conație karmică, zonele focus. Este o sesiune cu o viziune de ansamblu asupra vieții tale.

O sesiune durează 60 de minute

Preț: 280 lei

*Vă rog să completați în descrierea programării următoarele date: numele complet, data, ora și localitatea nașterii.

Florinda Alexa

Astrolog evolutiv, psiholog și psihoterapeut transpersonal în formare

Florinda Alexa

  1. Consultație de interpretare a hărții astrologice natale (astrogramă)

Astrologia evolutivă este o ramură a astrologiei ce combină psihologia modernă umanistă cu metafizica veche. Conceptul central este evoluția conștiinței de-a lungul ciclurilor vieților anterioare, iar harta astrologică natală reflectă etapa de evoluție și potențialul de creație actual.

În spatele hărții se află un suflet aflat într-o călătorie de evoluție ce a început cu mult înainte de data de naștere în această viață.  Noi alegem să ne întrupăm cu această hartă energetică arhetipală pentru a mai adăuga o achiziție nouă în evoluția conștiinței noastre. Modul în care noi interacționăm cu harta noastră ține de liberul arbitru, iar creativitatea se reflectă în felul în care alegem să lucrăm cu multitudinea de posibilități pe care ni le oferă arhetipurile aflate în aceasta.

Rolul meu, al astrologului, este de a interpreta această cunoaștere spirituală, cosmică și de a o pune în slujba evoluției tale. Te pot ghida cu ajutorul consultației de interpretare a hărții natale pentru a-ți înțelege amprenta energetică astrologică și a descoperi posibilități creative de a-ți împlini potențialul.

Consultația de interpretare a hărții natale poate fi punctul de pornire a unui proces mai amplu de explorare personală cu ajutorul astrologiei, pentru care te invit să studiezi și celelalte tipuri de consultații oferite.

Cu ajutorul hărții natale vei cunoaște structura ta arhetipală astrologică, cu dimensiunea de potențial creator înalt pentru fiecare arhetip, dar și cu cea de umbră și cum poți lucra cu ambele.

Vom explora potențialul tău, abilitățile naturale, cât și lucrurile noi pe care ești invitat să le dezvolți, schimbările pe care în această viață ești pregătit să le faci din punct de vedere evolutiv și care te pot ajuta să trăiești autentic o viață împlinită. Vom analiza și tiparele repetitive cu rădăcini în trecut, transgenerațional, dar și din vieți anterioare și cum poți ieși din ele.

Sesiunea durează 90 min și se desfășoară online.

Preț: 300 lei

  1. Consultație de analiză a unui domeniu specific de viață

În acest tip de consultație putem analiza în detaliu cu ajutorul hărții natale un segment de viață ales. Vocația ta, structura relațională personală, o anumită problematică cu care te confrunți sau alte aspecte din viața ta în care simți că vrei să explorezi sau că ai nevoie de sprijin.
Sesiunea durează 90 min și se desfășoară online.
Preț: 300 lei

  1. Consultație de interpretare a tranzitelor astrologice

Cu ajutorul acestui tip de consultație vei afla ce domenii de viață și procese de dezvoltare sunt activate în harta natală pe o anumită perioadă de timp ( 3-6 luni) și ce posibilități creative de lucru avem cu ele.
Sesiunea durează 90 min și se desfășoară online.
Preț: 300 lei

  1. Consultație de interpretare a hărții de Revoluție solară

Interpretarea hărții de Revoluție solară se face o dată pe an în jurul zilei de naștere.
Soarele din harta natală (zodia ta) primește o nouă infuzie de viață, vitalitate și energie atunci când ajunge pe cer acolo unde era când te-ai născut. Spiritual putem privi această zi ca o readucere aminte a motivației pentru care te-ai întrupat și o reîmputernicire a capacității tale de creație.
Harta acestui moment oferă informații importante asupra direcțiilor de evoluție favorizate pentru noul an ce începe pentru tine la ziua ta de naștere.
Sesiunea durează 90 min și se desfășoară online.
Preț: 300 lei

  1. Consultație de astrologie relațională

În consultația de astrologie relațională se analizează dinamica unei relații de cuplu, parteneriat, sau părinte – copil, folosind hărțile celor doi, interacțiunea dintre acestea (sinastria) și harta relației (harta compusă).
În cazul relațiilor de cuplu sau parteneriat, acest tip de consultație se poate face după ce fiecare partener are în prealabil o consultație individuală de interpretare a hărții natale cu mine. Înainte de a ne putea poziționa echilibrat în orice relație care implică o altă persoană, e necesar să înțelegem cea mai importantă relație, cea cu propria persoană.
Cu ajutorul acestui tip de consultație, cei doi parteneri își pot înțelege reciproc nevoile emoționale și relaționale, cum să lucreze cu diferențele dintre acestea, posibilele provocări în relație și rolurile lor, potențialul de creștere împreună și cum se pot susține unul pe celălalt în procesul de evoluție.
Analiza relației părinte – copil se adresează părintelui care dorește să cunoască mai bine nevoile copilului său, cum să îi susțină structura emoțională, energetică și mentală, cum să interacționeze cu el într-un mod în care acesta poate fi receptiv.
Sesiunea durează 120 min și se desfășoară online.
Preț: 450 lei

* Pentru toate tipurile de consultații sunt necesare data, ora și localitatea de naștere.

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Rețele sociale

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2022/02/netopia-visa-mastercard.png

SALIDA DEL SOL SRL
Str. Spătarului, 14, 2A, sector 2, București, 020772
43624423
J40/1308/27.01.2021

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.