Echipa

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2018/02/white_divider_top.png
https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2022/03/Monica.jpeg

Monica Daniela Găitănaru

Povestitor, psihoterapeut și fondator Holistic Restart

Mă numesc Monica Daniela Găitănaru, sunt povestitor, psihoterapeut și formator cu multiple specializări. Însă, dincolo și înainte de toate acestea, sunt asemeni ție un căutător de sens, un om care a trecut și trece prin diferite procese personale de vindecare și armonizare permanentă cu sine și cu viața în toată frumusețea și complexitatea ei.

Sunt un pelerin către infinitul din mine și din ceilalți, sunt fascinată de miracolul transformării încapsulat în fiecare ființă vie și mă simt onorată să pot interacționa cu miezul cel mai vulnerabil și mai intim al sufletului uman. În viziunea mea, cadrul terapeutic este precum un templu în care pășesc întotdeauna cu un profund respect față de tainele întregului univers oglindit în chip unic, specific fiecărui om.

M-au atras dintotdeauna simbolul, povestea, mitul, vechile religii și căutări ale omului spre tot ceea ce creează punți între cele două lumi, între văzut și nevăzut, între mister și revelație. Aceste instrumente îmi susțin munca terapeutică și reprezintă un izvor de creație ce mă hrănește în pasiunea pentru scris și crearea programelor pe care le facilitez pentru regăsirea și înflorirea Sinelui nostru.

De-a lungul celor 13 ani de experiență ca formator, am susținut sute de cursuri, ateliere și tabere pe diferite teme și abordări, având privilegiul să lucrez cu mii de oameni. Mă bucură momentele de aha pe care le trăiesc beneficiarii experiențelor pe care le creez, dar și momentele de tăcere ce se aștern uneori între noi pentru ca sufletul să poată vorbi și să se facă auzit. Sunt convinsă că orice călătorie spre întregul ființei noastre, oricât de timid, șovăielnic sau stângaci ar începe, este întotdeauna răsplătită cu roade îmbelșugate. Important este să pornim cu încredere în sufletul nostru, cu perseverență în proces, cu aliniere față de ritmul propriu și cu fidelitate față de autenticitatea căutării noastre.

Pentru că eu însămi am primit multă susținere pe calea mea și am putut simți în cel mai concret mod valoarea unei călăuziri transformatoare, am decis să creez un spațiu în care să pot aduce laolaltă specialiștii și metodele care pot să faciliteze acest lucru din diferite perspective, astfel încât fiecare suflet să își găsească direcția spre care se simte chemat. Scopul acestei oaze de inspirație, numită Holistic Restart, este să aducă o viziune centrată pe om, printr-o armonizare a tuturor disciplinelor vindecătoare în slujba ființei umane.

Îmi propun să îți ofer tot ce am acumulat eu mai bun ca instrumente de armonizare, vindecare și de întregire în cei peste 13 ani de lucru cu mine. Te voi susține atât prin resursele informative precum articole și materiale video, cât și prin programele terapeutice și de restart holistic pe care ți le voi pune la dispoziție.

Abia aștept să ne cunoaștem și să lucrăm împreună pentru actualizarea celei mai bune versiuni ale tale. Îți doresc o călătorie plină de bucurie și tâlc spre tine însuți!

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2022/01/andrei-gaitanaru.jpg

Andrei Găitănaru

Psihoterapeut jungian

Andrei este un psihoterapeut, publicist și traducător interesat de procesele de maturizare și de vindecare sufletească. Activitate sa de până acum a fost animată de dorința de a înțelege mai bine care sunt umbrele și resursele, rănile și darurile psihicului nostru. A căutat și a găsit răspunsuri atât în învățătura mai multor tradiții filosofice și spirituale, mai cu seamă în filosofia greacă și în tradiția isihastă, cât și în orizontul mai recent al psihologiei analitice jungiene.

A publicat mai multe studii de specialitate și articole, a ținut mai multe cursuri și conferințe, iar ultima traducere publicată la editura Herald este ”Iron John. A book about men”, de Robert Bly. În ultimii ani a susținut o intensă activitate de cabinet și a facilitat mai multe întâlniri terapeutice dedicate problematicii identității masculine.

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2022/02/alexandra-dinca-macovei.jpg
Digital Marketing

Alexandra Dincă-Macovei

Specialist comunicare

Sunt o iubitoare de frumos și de contexte care redau povești prin imagini pline de viață.

În cadrul Holistic Restart am găsit libertatea de a mă exprima creativ în mijlocul unei comunități formate din oameni minunați.

Cred din toată inima că această călătorie este o explorare importantă pentru dezvoltarea mea profesională și personală și simt o recunoștință profundă pentru ce creăm împreună.

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2022/02/Olivian-Breda.jpg
Freelancer SEO (Optimizare pentru motoarele de căutare), WordPress, și UX (uzabilitate)

Olivian Breda

Olivian Breda este Internet marketer din 2006 și lucrează în domeniu ca freelancer din 2009.

Se ocupă de audituri de site-uri, atât pe partea de SEO (optimizare pentru motoarele de căutare), cât și legat de uzabilitate (experiența vizitatorilor pe site-uri). Face, de asemenea, implementări de site-uri pe platforma WordPress.

A urmat în liceu un profil informatic și ulterior o facultate și 3 masterate (relații economice internaționale, comunicare și relații publice, modelare și tehnologii informatice, securitatea sistemelor și a rețelelor informatice).

În prezent studiază la a doua facultate, marketing.

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Rețele sociale

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2022/02/netopia-visa-mastercard.png

ANPC (Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor) | Soluționarea online a litigiilor – Comisia Europeană

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.