Terapeuți Holistic Restart

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2018/02/white_divider_top.png
https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2022/03/Monica.jpeg

Monica Daniela Găitănaru

Povestitor, psihoterapeut și fondator Holistic Restart

Mă numesc Monica Daniela Găitănaru, sunt povestitor, psihoterapeut și formator cu multiple specializări. Însă, dincolo și înainte de toate acestea, sunt asemeni ție un căutător de sens, un om care a trecut și trece prin diferite procese personale de vindecare și armonizare permanentă cu sine și cu viața în toată frumusețea și complexitatea ei.

Sunt un pelerin către infinitul din mine și din ceilalți, sunt fascinată de miracolul transformării încapsulat în fiecare ființă vie și mă simt onorată să pot interacționa cu miezul cel mai vulnerabil și mai intim al sufletului uman. În viziunea mea, cadrul terapeutic este precum un templu în care pășesc întotdeauna cu un profund respect față de tainele întregului univers oglindit în chip unic, specific fiecărui om.

M-au atras dintotdeauna simbolul, povestea, mitul, vechile religii și căutări ale omului spre tot ceea ce creează punți între cele două lumi, între văzut și nevăzut, între mister și revelație. Aceste instrumente îmi susțin munca terapeutică și reprezintă un izvor de creație ce mă hrănește în pasiunea pentru scris și crearea programelor pe care le facilitez pentru regăsirea și înflorirea Sinelui nostru.

De-a lungul celor 13 ani de experiență ca formator, am susținut sute de cursuri, ateliere și tabere pe diferite teme și abordări, având privilegiul să lucrez cu mii de oameni. Mă bucură momentele de aha pe care le trăiesc beneficiarii experiențelor pe care le creez, dar și momentele de tăcere ce se aștern uneori între noi pentru ca sufletul să poată vorbi și să se facă auzit. Sunt convinsă că orice călătorie spre întregul ființei noastre, oricât de timid, șovăielnic sau stângaci ar începe, este întotdeauna răsplătită cu roade îmbelșugate. Important este să pornim cu încredere în sufletul nostru, cu perseverență în proces, cu aliniere față de ritmul propriu și cu fidelitate față de autenticitatea căutării noastre.

Pentru că eu însămi am primit multă susținere pe calea mea și am putut simți în cel mai concret mod valoarea unei călăuziri transformatoare, am decis să creez un spațiu în care să pot aduce laolaltă specialiștii și metodele care pot să faciliteze acest lucru din diferite perspective, astfel încât fiecare suflet să își găsească direcția spre care se simte chemat. Scopul acestei oaze de inspirație, numită Holistic Restart, este să aducă o viziune centrată pe om, printr-o armonizare a tuturor disciplinelor vindecătoare în slujba ființei umane.

Îmi propun să îți ofer tot ce am acumulat eu mai bun ca instrumente de armonizare, vindecare și de întregire în cei peste 13 ani de lucru cu mine. Te voi susține atât prin resursele informative precum articole și materiale video, cât și prin programele terapeutice și de restart holistic pe care ți le voi pune la dispoziție.

Abia aștept să ne cunoaștem și să lucrăm împreună pentru actualizarea celei mai bune versiuni ale tale. Îți doresc o călătorie plină de bucurie și tâlc spre tine însuți!

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2022/02/raluca-ghita.jpg

Raluca Ghiță

Terapeut Reiki

Sunt un căutător asemeni ție!  Al adevărului, al echilibrului și al regăsirii de Sine. 

Sunt un nativ Pești cu marcaj în Vărsător care crede în puterea creatoare a iubirii, a compasiunii și a înțelegerii. Cred în vindecarea sufletului și în forța cu care dăruirea și încrederea reciprocă pot suștine omul în căutările sale. Cred în puterea de a alege cine vrem să devenim și ce manifestăm.

Pasionată de explorarea direcțiilor către evoluția spirituală, pașii mei au străbătut de-a lungul anilor diverse teritorii. De la Kabbala, tarot, astrologie la medicină complementară, toate acestea m-au condus invariabil la unitate, pornind din dorința de a-mi răspunde la întrebări precum:

Cine sunt?  Care este misiunea mea? Încotro se îndreaptă sufletul meu?

Dincolo de direcțiile explorate, m-am întors acasă în centrul sufletului meu. Aici regăsesc înțelepciunea dobândită care a avut darul de a-mi alchimiza, modela și întregi ființa. Știu acum că triada Suflet- Cunoaștere- Divin ne asigură uneltele și înțelegerea pentru a trăi o viață echilibrată și armonioasă.

Astăzi îți sunt alături pentru a te susține și ghida în călătoria ta. Sunt aici dacă și tu îți pui întrebări. Sunt aici dacă vrei să trăiești o viață plină de iubire, dăruire și recunoștință. Îți propun cu bucurie un spațiu benefic integrării următoarelor aspecte ale sufletului tău:  motivații și nevoi profunde, lecții de viață, sensul dharmei personale, fluxul natural al prezentului propriu. Procesele de integrare vor fi susținute prin unelte blânde, vindecătoare, din spațiul limbajului simbolic și energetic.

Îți spun simplu: Zâmbește!

Dacă ceea ce simt eu are ecou în sufletul tău, înseamnă că inimile noastre bat în același ritm!

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2022/02/cristina-teasa.jpg
Consilier pentru dezvoltare personală și creștere post-traumatică

Cristina Teașă

Facilitator terapie prin regresie

Sunt un suflet în călătoria de autocunoaștere prin intermediul emoțiilor și al corpului. În căutarea de noi perspective și experiențe. În desăvârșirea iubirii de sine și de tot ce există.

Sunt o studentă continuă a vieții, în explorarea reamintirii și manifestării a tot ceea ce sunt cu adevărat, dincolo de corp și minte.

Îmi doresc să contribui la crearea unei lumi în care oamenii își cunosc și își folosesc darurile interioare. O lume în care aceștia și-au regăsit echilibrul interior și trăiesc în armonie deplină.

Pentru a susține această lume creatoare și înălțătoare, sunt aici să-mi ofer darurile! Cu blândețe, deschidere și ascultare sacră, creez spațiul de siguranță în care să te reconectezi cu înțelepciunea ta divină. Acea înțelepciune care are toate răspunsurile și resursele necesare vindecării tale.

Te invit să explorezi tiparele rigide, repetitive, care te limitează și te fac să simți că te învârți în cerc!

Te însoțesc în vindecarea trecutului pentru a trăi cu bucurie prezentul!

Te susțin să transformi cercul în care simți că te-ai blocat în spirala evoluției tale!

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2022/02/Denisa-Milcica.jpg
Psihoterapeut cu specializare în Psihoterapie Analitică Jungiană

Denisa Milcică

Psihoterapeut jungian

Numele meu este Denisa Milcică și sunt psihoterapeut cu specializare în Psihoterapie Analitică Jungiană. Sunt un Suflet care are ca misiune să țină de mână alte Suflete în propria lor călătorie. Sunt un om ca și tine, un trăitor care își găsește hrană în fiecare clipă trăită. Sunt aici pentru că îmi doresc să explorăm împreună viața, să îi înțelegem provocările și cu blândețe să găsim echilibrul.

Pasiunea mea pentru psihicul uman și nevoia de aprofundare m-au adus aici. Am ales această cale pentru că, așa cum a considerat și părintele psihologiei analitice Carl Gustav Jung, fiecare aspect este nevoie să fie trecut atât prin filtrul minții, dar și prin filtrul inimii. Știu și simt că omul este o ființă multilaterală, de aceea nu susțin îngrădirea lui în anumite șabloane, fără a ține cont de ce se află dincolo de ele, în profunzimea psihicului.

Eul meu creativ m-a plimbat de-a lungul  timpului pe mai multe planuri. Am studiat domeniul beauty cu desăvârșire și, după ani de lucrat cu frumosul ca imagine exterioară, am simțit să aduc strălucirea și în interior, în sufletele oamenilor. Am început cu mine!

Întrebarea “Cine sunt eu, dincolo de ceea ce arăt în exterior?” m-a ghidat și mi-a presărat răspunsuri care m-au adus acasă, în centrul meu.

Iată-mă, acum, pregătită să îți fiu oglindă a propriei tale lumini care te va conduce către Tine, către ceea ce ești tu cu adevărat!

Dacă te simți pierdut sau trist, dacă simți că ceva lipsește, dacă ai nevoie să afli ce nu te lasă să te bucuri în totalitate de propria existență, îți sunt alături!

Împreună vom construi un spațiu în care tu să crești, să te dezvolți și să înveți să depășești fiecare obstacol. Instrumentele pe care le-am dobândit cu ajutorul experienței trăite, simțite, îți vor deveni resurse. Te vor ajuta să îți recapeți puterea, să redevii autenticul TU.

Îmbrățișează acceptarea, compasiunea și iertarea! Trăiește în armonie cu Sinele tău! Ai încredere în strălucirea ta!

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2022/03/Diana-Nastase.jpg
Terapeut Aromaterapie și Art Terapie

Diana Năstase

Wellness Coach

Sunt Diana Năstase – femeie, mamă, vindecător – și vă dau întâlnire în grădina mea de roze, împreună sufletele să ni le odihnim, inimile să ni le deschidem, aceeași limbă să putem grăi!

Pentru a deveni ceea ce suntem deja, pentru a ne deschide energetic spre potențialul ființei, spre existență deplină în bucurie și libertate, uneori avem nevoie de ghidare și reamintire din exterior. Ni se întâmplă tuturor. Tocmai de aceea, în spatele unui terapeut se află adesea un vindecător rănit. Căutând propria vindecare și propria cale, am înțeles că am datoria în fața vieții să împărtășesc toată cunoașterea dobândită cu cei aflați și ei în propria lor căutare.

Mă deschid către voi cu tot curcubeul ființei mele pentru a vă arăta căi de vindecare, căi de înflorire, prin instrumente care mie mi-au grăit și mă însoțesc în această viață:

Remediile Bach, o colecție de 38 de remedii florale ce se adresează emoțiilor și ajută la conștientizarea și deblocarea din câmpurile noastre a oricărei traume sau emoții negative.

Remediile florale sunt completate și potențate prin aromaterapie. Uleiurile esențiale au venit către mine să mă sprijine în călătoria maternă și în practica de terapeut Bach, iar acum servește vindecării și înălțării tuturor ce doresc să le simtă beneficiile miraculoase.

Mandalele de lumină mi-au grăit prin forme și culori despre frumusețea și armonia universului meu interior și mi-au oferit revelația faptului că ființa umană este o oglindire a macrocosmosului în care suntem complet integrați.

Minunata transmisiune a Cheilor Genelor scoate la iveală geniul ascuns în ADN-ul fiecăruia dintre noi, geniu cu care ne naștem și care rămâne în stare latentă până întâlnește circumstanțe favorabile de manifestare în lume. Și iată momentul înfloririi ființei!

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2022/03/Mihaela-Velea.jpg

Mihaela Velea

Psiholog cu specializare în lucrul cu trauma și Psihotraumatologie multigenerațională

Sunt Mihaela Velea, psiholog cu specializare în lucrul cu trauma și Psihotraumatoligie multigenerațională (Metoda Constelațiilor Propoziției Intenției).

Pot spune despre mine că am simțit întotdeauna atât în practica profesională, cât și în viața personală, puterea CUVÂNTULUI. Rostit sau nerostit, care distruge sau înalță, dar mai ales care vindecă.

Prin CUVÂNT am aflat răspunsuri despre energia mea vitală, puterea mea interioară, autenticitatea mea. Mi-am descoperit locul în calea vieții și scopul meu în această lume. Mi-am regăsit calea și felul în care pot contribui în slujba adevărului și binelui semenilor mei.

Tot prin CUVÂNT dau mai departe cu recunoștință învățătura și experiența mea spre  vindecarea altora. Să îi ajute în a-și găsi propriile răspunsuri, astfel încât să vadă dincolo  de  frici, iluzii, dureri și suferințe. Să știe că există resurse și susținere pentru a aduce un plus de bine în viața lor.

În călătoria mea de reașezare și întregire am descoperit cu blândețe că  cea mai  importantă căutare a existenței mele sunt chiar EU! În mine constă schimbarea, acceptarea, evoluția.

După un parcurs vindecător în care am fost susținută și ghidată de oameni dragi, deosebit de valoroși, specialiști în lucrul cu trauma, simt  că este momentul să ofer mai departe. De aceea, astăzi sunt alături de tine!

Te invit într-un spațiu de siguranță în care îți sunt alături cu empatie și înțelegere. Dacă îți dorești să pornești pe drumul cunoașterii de sine, să echilibrezi relațiile din viața ta sau să îți susții persoanele dragi aflate în situații dificile de viață, poți apela la serviciile mele.

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2022/03/Dana-Dragomirescu.jpg

Dana Dragomirescu

Consilier în relații și facilitator de programe de dezvoltare personală dedicate femeilor

Sunt Dana Dragomirescu și mi-am asumat misiunea de a aduce oamenii mai aproape de natură și de a reîntoarce femeile la ritmurile Pământului. În egală măsură, facilitez spații în care fiecare persoană (bărbați și femei) își poate îmbunătăți calitatea vieții prin vindecarea relațiilor și conectarea cu natura.

Experiența personală de viață ca femeie, mamă și parteneră, dar și cea profesională, m-a condus în zona comunicării și relațiilor interumane, a însoțirii oamenilor în a se asculta mai bine.

Sunt consilier și trainer în comunicare relațională prin Metoda ESPERE®, în curs de acreditare la Institutul ESPERE® Internațional din Paris, metodă creată de psihosociologul și scriitorul francez Jacques Salome acum mai bine de 30 de ani. De asemenea, sunt director de psihodramă clasică și trainer, în curs de formare la ARPsiC.

Practica de comunicare de 8 ani de zile și instrumentele asimilate în viața personală, de familie și profesională, m-au adus mai aproape de misiunea mea în a-i susține și îndruma pe ceilalți, în moduri concrete, pentru a avea relații sănătoase și fericite cu cei din jur, pentru vindecare emoțională, relațională și evoluție spirituală.

Îmi doresc să aduc în viața oamenilor acele practici care susțin ființa în totalitate, prin reconectarea la simțuri și la corp și prin cunoașterea și integrarea unei ecologii sănătoase emoționale și relaționale.

În cadrul sesiunilor de consiliere, fiecare persoană poate beneficia de o ascultare de sine profundă, astfel încât, prin resursele proprii interioare, să învețe cum să își gestioneze anxietatea, stresul sau alte emoții puternice, să depășească blocaje și conflicte interioare, să se reconecteze cu natura și ritmurile proprii feminine și masculine.

Călătoria mea din ultimii 5 ani a fost despre îmbinarea comunicării și cunoașterii de sine cu reîntoarcerea la ritmurile Pământului. Sunt cofondator al proiectului Sâmbure de Natură prin care am început la Brașov munca mea cu pământul, plantele și crearea unor decoruri interioare care să aducă mai multă natură în casele și birourile oamenilor. De la această chemare a naturii și din experiența de lucru cu plantele, am creat programe de dezvoltare personală prin artă vie dedicate femeilor. Am facilitat sesiuni pentru zeci de femei care au reînvățat să se conecteze cu corpurile lor, cu inima și cu puterea pântecului lor prin lucru cu mâinile. Ne-am adus ființa mai aproape de natură prin meditație, muzică, mișcare și artă.

Pentru că de aproape 13 ani sunt și mamă, am creat alături de partenerul meu, site-ul și comunitatea pentru părinți Urbankid.ro. Aici se pot găsi resurse pe multe subiecte de parenting, educație pozitivă, dezvoltare personală și tot ce înseamnă relațiile de familie și cuplu. Din dorința de a-i susține pe părinți să aibă relații armonioase cu copiii lor am creat cursuri și workshop-uri de comunicare dedicate acestor relații.

Te invit să lași să intre în viața ta cât mai mult din simplitatea și frumusețea naturii și să îți oferi spațiu și timp pentru a te asculta cu adevărat! Cred că acesta este secretul de la care pornim fiecare în călătoria proprie de viață, pentru a ne aduce echilibru, armonie și abundență.

“We are just walking each other home!” – Ram Dass

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2022/04/Florinda-Alexa.jpg

Florinda Alexa

Astrolog evolutiv, psiholog și psihoterapeut transpersonal în formare

Pasionată de călătorii atât în lumea interioară, cât și în cea exterioară, mă las călăuzită cu încredere în explorarea vieții și a omului de ghidul cel mai drag al inimii mele, astrologia. O formă de cunoaștere a Universului și a legilor naturale, care reflectă unicitatea fiecărei ființe.

Pasiunea mea pentru astrologie a început din copilărie, prin fascinația pentru cer și mitologie, a cărei lume magică, arhetipală mi-a deschis calea către înțelegerea naturii umane. Aceasta m-a ajutat mai târziu în deprinderea cu ușurință a limbajului simbolic.

Cunoașterea hărții astrologice natale m-a încurajat să fac pași către vocația mea și să găsesc un sens al vieții ce mă împlinește. După câțiva ani de studiu al astrologiei în România, m-a atras o abordare ce se preda în afara țării: astrologia evolutivă, o orientare ce pune sufletul în centrul evoluției umane. Astfel, călătoria mea m-a purtat în SUA, unde am urmat un mentorat cu unul dintre cei doi formatori ai acestei orientări, în cadrul căreia m-am specializat și acreditat ca astrolog evolutiv. Pentru că în drumul către esența noastră avem nevoie de vindecare, am ales să urmez și o formare în psihoterapie transpersonală, care susține omul într-un mod holistic.

Cu ajutorul astrologiei mi-am adus aminte  mesajele subtile ale sufletului către omul în formare și mi-am găsit viziunea. M-am simțit profund înțeleasă, am descoperit ce îmi doresc să creez cu adevărat, m-am simțit încurajată și ghidată în călătoria mea de evoluție în această viață.

Îmi aduce bucurie să ofer aceste posibilități și celor care vin către mine, așadar, dacă povestea mea te-a inspirat, te invit să explorăm împreună propria lume interioară și să găsim resursele tale unice pentru a-ți crea o viață frumoasă, trăită din plin în autenticitate.

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2022/05/Adelina-Rosu.jpg

Adelina Roșu

Nutriționist holistic

Sunt un om curios și bucuros să fac parte din această aventură numită existență.  După finalizarea studiilor universitare în domeniul nutriției am simțit că nu pot învăța stând pe loc. Aveam nevoie să aflu lucruri noi, mai ales explorându-mă pe mine și tot  ce are viața să îmi ofere.

Astfel am pornit la drum luând la pas locuri care mi-au lărgit orizonturile și m-au  apropiat mai mult de misiunea mea. De la Camino de Santiago la pelerinajul Shikoku  din Japonia, am accesat locuri nebănuite din interiorul meu descoperindu-mi  conexiunea cu corpul, accesând cele 3 tipuri de hrană: fizică, emoțională și  spirituală.

Am învățat că viața poate fi un loc fantastic, de explorat cu toate simțurile. De la  minte la suflet, am devenit un călător entuziast prin lume, ajungând la convingerea că trăind în conexiune cu propriul corp îi permitem acestuia să ne ghideze. Astfel am  devenit nutriționist holistic, din dorința de a împărtăși ceea ce este viu acum în  mine, faptul că suntem în perpetuă schimbare la fel și organismul și nevoile noastre  care conștientizate ne ghidează constant spre lumină și armonie.

În călătoria mea de mai bine de 14 ani în domeniul wellness, a stării de bine, am  creat și administrat centre spa, am participat la scrierea a mai multor cărți de nutriție, iar în prezent sunt gazda podcastului “Cu ce te hrănești?”, unde alături de invitați  aleși, accesăm live la radioul bucuriei aspectele care ne hrănesc zilnic. Acest podcast m-a inspirat spre a crea un proiect trimestrial sub forma unui retreat care poartă numele de Relații Conștiente, spațul în care co-cream și simțim puterea cuvântului  împreună.

Te invit să ne cunoaștem și să pășim împreună spre acel loc sublim numit CORP – darul primordial prin care experimentăm viața cu toate simțurile. Pentru acesta vom  accesa un subiect foarte drag mie, cel al conexiunii dintre Nutriția Conștientă și starea de armonie care începe din interiorul nostru prin relația pe care o avem cu hrana, oglindă a tuturor relațiilor noastre.

Pe curând, om drag!

Produse:

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2022/06/Elena-Angela-Roscan.jpg

Elena Angela Roscan

Expert psiholog, psihoterapeut cuplu / feminitate / masculinitate

Dincolo de sfera de percepție a celor cinci simțuri umane se află un tărâm invizibil de infinite posibilități, iar cheia descătușării potențialului său este conștiința. Pătrunde acolo – au spus înțelepții și vizionarii – și vei descoperi adevăratul izvor al tuturor lucrurilor.” Acest îndemn m-a ghidat neîncetat în căutarea bucuriei vieții, a cunoașterii tainelor sufletului uman, spre descoperirea acelui tărâm minunat, plin de iubire din sufletul nostru și mai profund de el, de cunoaștere de Sine.

De-al lungul timpului, am studiat perspectiva mai multor orientări în psihoterapie și cursuri despre știința vieții în toate dimensiunile ei. Astfel, am învățat să-mi accesez  potențialul și puterea creatoare pentru a mă vindeca, a dezvălui și pentru a crește  pe toate nivelele ființei mele. Lucrez cu entuziasm și pasiune, cu dăruire, în regăsirea acelui loc magic din sufletul fiecăruia dintre noi, a acelui loc care nu a cunoscut suferința niciodată, unde ne simțim iubiți și acceptați necondiționat. Cu toții vrem să trăim, măcar o dată, această experiență unificatoare, a iubirii necondiționate! Experimentând această iubire, sufletul meu te invită, te însoțește, în propria ta călătorie spre centrul ființei tale.

Ca psihoterapeut, expert psiholog, formator comunicare, am lucrat în ședințe individuale și grupuri de terapie cu numeroase femei ce se confruntau cu blocaje în zona feminității sau care considerau relațiile de cuplu o provocare, cu bărbați care se confruntau cu probleme în sfera sexualității, si cu cupluri pentru regăsirea, amplificarea iubirii și a frumuseții, a forței interioare  de a merge împreună pe drumul vieții. Am ținut cursuri, seminarii, conferințe , emisiuni TV  cu aceste tematici, împărtășind din revelațiile, experiențele, înțelegerile, cunoașterea dobândită pe parcursul anilor.

Consider că este o necesitate a societății actuale, să descoperim că suntem ființe umane complexe, cu datoria de a readuce dimensiunea spirituală, sacrul în toate aspectele vieții, care să ne redea simplitatea și totodată savoarea, frumusețea vieții,  să redescoperim jocul iubirii divine extaziante și o nouă viziune – magică – a clipei trăite, a ceea ce suntem, cu toții, în însăși esența noastră.

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2022/07/iunia-pasca.jpg

Iunia Pașca

Mentor cercuri de femei, co-creatoare Integration Game, facilitatoare dans feminin terapeutic She is Dance

Mi-am petrecut ultimii 18 ani învățând despre mine și despre viață în 60 de țări de pe 4 continente. Iunia care s-a întors se simte radical diferit în interior decât Iunia care a plecat – e atât de multă liniște, curățenie și bucurie pe interior, încât singurul lucru pe care simt să îl fac acum e să dau mai departe ceea ce am învățat. Tot ceea ce împărtășesc e trăit și vine din ceea ce s-a integrat în mine, ce a funcționat la mine, ce mi-a adus o schimbare reală în viața mea  și cred din toată inima că poate să sprijine și alte ființe minunate.

Călătoria mea a început cu mintea, prin sute de cărți citite, cursuri și seminarii, inclusiv mers pe cărbuni încinși pentru a-mi demonstra mie însămi puterea minții mele. Am mers departe cu mintea mea, la 10.000 km de casă, și mi-am dovedit multe, până într-o zi în care ea nu a mai putut să mă ridice din genunchi, pentru că nu mai simțeam  să mă ridic de acolo.

Atunci am început să explorez relația mea cu emoțiile, să le re-cunosc, să le onorez și accept, să le ascult mesajele, să pot să stau cu ele, să le dau voie să se miște și să mă miște.

Explorările spirituale au venit apoi natural și m-au purtat prin religii, filozofii, inițieri și ritualuri, până când am ajuns să-mi redefinesc propria relație cu divinitatea, dincolo de cărți și povești spuse de alți oameni.

Corpul a fost ultimul aspect al meu cu care am căutat re-conectarea. Atunci când ea s-a întâmplat, concomitent cu reconectarea la feminitate și femeia din mine, am simțit cu adevărat ce înseamnă reîntregirea. Atunci am putut să vin împreună cu alți oameni pentru un întreg mai mare, un întreg în care cred cu tot sufletul.

Susțin și promovez spațiile sigure de re-conectare la noi înșine și la alți oameni prin cercurile de femei și prin jocul Integration Game, joc ce a fost creat pe valorile întâlnirilor în cerc – în asumare, în suveranitate, privindu-ne și primindu-ne unii pe alții ca ființe întregi, dincolo de încercări de a ne repara sau salva unii pe alții.

Azi eu trăiesc în trib – cu alte cuvinte, am în jurul meu un număr mare de oameni care mi-au devenit familie și cu care împărtășesc toate suișurile și coborâșurile vieții. Simt și știu că viața împreună este felul în care trăiesc în fericire și împlinire, iar bucuria mea este să creez astfel de spații curate și sigure oriunde mă duc.

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2022/07/loredana-bica-780.jpg
Organizator de călătorii inițiatice

Loredana-Mariana Bica

Psihoterapeut integrativ, psihoterapeut transpersonal în formare, consilier de dezvoltare personală și spirituală

Numele meu este Loredana-Mariana Bica, mă consider un suflet explorator coborât în densitatea vieții din Aici și Acum, ca noi toți de altfel.

Sunt psiholog, consilier de dezvoltare personală, formator și psihoterapeut Integrativ în cabinetul propriu, terapeut transpersonal în formare, antreprenor, organizator și ghid de călătorii inițiatice în S-E Turciei, o zonă plină de spiritualitate a Anatoliei.

M-am conectat cu psihologia având intenția de a deveni călătoare conștientă în drumul către mine, căci platoul vieții a fost îndestulat de experiențe cu profund impact fizic, emoțional și spiritual, chemarea aceasta devenindu-mi apoi într-un mod natural și firesc menire și profesie.

Dar nu înainte de a trece prin propriul proces de vindecare, armonizare și metamorfozare, prin explorarea spațiului interior și observarea dinamicii lui în contactul cu realitatea înconjurătoare. Ca în orice drum de transformare interioară, m-am intersectat cu propriile temeri, neputințe, slăbiciuni, rezultând că prin înfruntarea propriilor umbre să pot trăi în echilibru și armonizare.

În această călătorie am descoperit în mine empatia, dedicarea, pasiunea. Toată acestea împreună, împletite în armonie m-au condus firesc către ce ofer acum, către misiunea sufletului meu:  susținerea ființei către calea către esență prin echilibrarea și armonizarea tuturor planurilor din viața ei.

Vin către voi cu ghidaj în cadrul ședințelor de psihoterapie integrativă, o metodă terapeutică centrată pe relație și contact (cu sine și cu ceilalți), unificatoare, care afirmă valoarea intrinsecă a ființei umane, ce răspunde adecvat și eficient la nivel afectiv, cognitiv, comportamental, corporal, dar care  se adresează și dimensiunii spirituale a vieții.

De asemenea, prin elemente de terapie transpersonală putem aborda și explora experiențele mistice și arhetipale, stările de conștiență modificată, transformările și evoluția conștiinței în procesul de împlinire a Sinelui.

Autenticitatea oferită într-un context de înțelegere empatică, acceptare pozitivă necondiționată, respect, răbdare, acordare/sintonizare și implicare, sunt elementele esențiale ale spațiului terapeutic ce îl pun la dispoziție și vă aștept cu deschidere deplină.

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2022/11/Nusa-Bugeac.jpg

Nușa Bugeac

Psihoterapeut, Specialist Constelații și Metafizică Chineză

Fascinată de mintea și sufletul oamenilor, dar mai ales dornică să înțeleg misterul vieții, în anul 1993 am pornit într-o mare aventură. Aventura descoperirii de sine a început ca studentă a Facultății de Psihologie.

Îmi doream să mă înțeleg mai bine, să mă iubesc, să trăiesc în armonie și echilibru. Astfel, în cadrul facultății, am dobândit primele cunoștințe despre felul în care funcționează mintea, emoțiile și sufletele oamenilor. Ulterior, am început formarea și specializarea, două procese care continuă să înflorească în fiecare zi a vieții mele.

Dornică să aflu cum funcționează creierul uman, m-am îndreptat către studiul hipnozei, către terapia Gestalt, NLP, Analiza tranzacțională. Toate acestea mi-au adus cunoaștere, de sine și de ceilalți, și m-au condus pe firul roșu al comunicării. Cum să comunic cu mine și cu cei din jur, într-un mod sănătos, eficient și benefic pentru toți cei implicați? Răspunsul l-am regăsit cu metoda E.S.P.E.R.E.

Călăuzită de fiecare experiența în parte, am călătorit ghidată de maeștri și învățători prin meandrele terapiei de familie, am descoperit tainele numerologiei AKARA, înțelepciunea metafizicii chineze, înțelepciunea culturii Maya, am studiat terapii alternative (Reiki, Amadeus, Medicina Tibetana, Munay Ki, Sacred Sekehm etc), iar în fiecare m-am găsit regăsit pe mine cu supărările si durerile mele.

Din toate bogățiile adunate de-a lungul anilor, pentru mine este importantă munca mea și rezultatele pe care le au oamenii cu care lucrez. Felul în care aplic concret tot ceea ce am învățat, claritatea și seninătatea de pe chipul omului pe care îl ghidez, mă motivează să continui în fiecare zi pe această cale.

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2023/04/Florina-Dumitrascu-1.jpg

Florina Dumitrașcu

Consilier și terapeut

Numele meu este Florina Dumitrașcu. Sunt formator, doctorand în sociologie și terapeut specializat în tehnici de reechilibrare corporală. Sunt un călător pasionat în lumea poveștilor și un căutător neobosit al firului roșu menit să ne conducă spre misiunea noastră personală. Un spirit curios și liber! Un explorator al limitelor interioare și al bucuriei ca stare creatoare, restauratoare a eu-lui nostru profund.

În călătoriile mele am observat că, fie că este vorba de numele, de corpul, de emoțiile sau de gândurile noastre, toți ne dorim să fim sănătoși, în cea mai bună formă sau să dobândim o stare de excelență. De aceea, fiecare poveste este personală și unică. In plus, drumul nostru este presărat cu semne.
Independent de neam, etnie, educație, auto-educație sau context istoric, toți posedăm un corp și toți purtăm un nume. Așa se face că problematica corpului, a identității și a numelui pe care îl purtăm a devenit pentru mine miezul unei căutări de sens.

Noi suntem toți purtători de nume. Numele ne îmbracă. El reprezintă partea văzută, transmisibilă, comunicabilă a oricărei persoane. Face parte din ființa noastră, uneori chiar dinainte de a ne naște. Prin el suntem prezenți și atunci când suntem, fizic, absenți. Ne precede, ne însoțește, ne urmează. Ori dacă numele se află la granița dintre ceea ce așteaptă de la noi, ceea ce suntem și ceea ce ne dorim atunci el este cu mult mai mult decât ceea ce pare. Este un secret bine ascuns la vedere, un cec in alb.

De aceea, prima călătorie pe care vi-o propun începe cu ceea ce (credem că) știm deja, cu însuși numele nostru. Și continuă în partea nevăzută a celei mai vizibile dimensiuni a identității personale și a arborelui căruia îi aparținem.

Mă aflu astăzi pe acest drum din nevoia de a împărtăși taina acestui potențial deoarece doar prin împărtășire cunoașterea devine, cu adevărat, roditoare.

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Rețele sociale

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2022/02/netopia-visa-mastercard.png

SALIDA DEL SOL SRL
Str. Spătarului, 14, 2A, sector 2, București, 020772
43624423
J40/1308/27.01.2021

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.