Parenting

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2018/02/white_divider_top.png

Dana Dragomirescu

Consilier în relații și facilitator de programe de dezvoltare personală dedicate femeilor

Dana Dragomirescu

  1. Workshop-uri de comunicare relațională

Cursurile și workshop-urile de comunicare sunt dedicate relațiilor de cuplu, relației părinte-copil (pentru părinți singuri sau familii recompuse) și relațiilor profesionale din cadrul organizațiilor. Scopul acestor întâlniri constă în îmbunătățirea comunicării de zi cu zi în cadrul relațiilor importante din viața fiecăruia.

În cursurile de comunicare dedicate părinților singuri sau familiilor recompuse, atenția este pe modul în care vorbim copiilor sau celorlalți membri ai familiei despre separare, divorț sau chiar despre moartea sau absența unuia dintre părinți sau bunici; despre cum poate funcționa foarte bine o familie mono-parentală sau recompusă. Pe relația adult-copil, fiecare participant, fie el părinte, bunic sau chiar bonă poate să învețe cum să iasă din sistemul anti-relațional de zi cu zi și cum să își depășească dificultățile, pentru a avea relații hrănitoare și armonioase cu cei din familie.

În relația de cuplu, indiferent că participi singur sau împreună cu partenerul/a, ai oportunitatea de a găsi mijloacele prin care să îți construiești sau reconstruiești o relație fericită, plină de viață și energie, creativă și durabilă. Poți astfel să înțelegi fazele prin care trece o relație de cuplu și provocările fiecăreia dintre ele. Să reînveți să îți comunici nevoile și dorințele, cererile sau refuzurile, să te simți liber să te exprimi, să fii ascultat și să creați împreună o viață împlinitoare.

Cursul de formare în comunicare pentru dascăli se adresează profesorilor, educatorilor și tuturor celor care lucrează cu copiii. Scopul acestuia constă în îmbunătățirea comunicării de zi cu zi cu copiii și a relațiilor interpersonale din cadrul școlilor, grădinițelor, altor instituții în care se lucrează cu copiii. În cadrul cursului, participanții vor exersa utilizarea acelor reguli de igienă relațională și a instrumentelor prin care să schimbe și să îmbunătățească relațiile lor cu elevii și cu părinții acestora.

Workshop-urile reprezintă o serie între 4 și 8 întâlniri, fizice sau online, cu o structură specifică de timp, în funcție de tematica relațională abordată. Acestea se fac și la cerere, pentru organizații și școli.

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Rețele sociale

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2022/02/netopia-visa-mastercard.png

SALIDA DEL SOL SRL
Str. Spătarului, 14, 2A, sector 2, București, 020772
43624423
J40/1308/27.01.2021

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.