Consiliere

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2018/02/white_divider_top.png

Dana Dragomirescu

Consilier în relații și facilitator de programe de dezvoltare personală dedicate femeilor

Dana Dragomirescu

Sesiune de consiliere individuală

Principalul instrument de lucru într-o sesiune de consiliere este Metoda ESPERE®. Aceasta este o pedagogie a comunicării și o metodă profund terapeutică personală și în relații.

Pentru că de multe ori cuvintele nu sunt suficiente pentru a exprima ceea ce este în interiorul nostru, într-o sesiune ne putem folosi și de obiecte reprezentative pentru a arăta ceea ce spunem.

Scopul acestei sesiuni constă în îmbunătățirea calității vieții pe toate palierele de creștere personală. Te susțin să creezi relații sănătoase și armonioase cu cei din jur, să ieși din conflictele interioare, să depășești blocajele, să îți vindeci corpul și să obții stabilitate emoțională și relațională.

  • Preț: 130 lei
  • Durată: 60 de minute

Elena Angela Roscan

Expert psiholog, psihoterapeut cuplu / feminitate / masculinitate

Elena Angela Roscan

Consiliere individuală pe teme de feminitate, masculinitate

În decursul experienței mele ca psihoterapeut, am sesizat că multe dintre dificultățile cu care se confruntă femeile sau bărbații în viața de zi cu zi, în relațiile de cuplu, sentimentul de eșec privind cariera sau prosperitatea financiară, vin din confuzia privind rolul feminin sau masculin, pe care fiecare îl joacă, fiecare, mai mult sau mai puțin conștient, în situațiile de viață. Identificarea specificității fiecărui rol, a atitudinilor ce definesc feminitatea sau masculinitatea și apoi a diferențelor dintre acestea, este un prim pas spre asumarea și dezvoltarea înzestrărilor native fiecărui gen, spre autenticitate. De cele mai multe ori, eșecul în relațiile de iubire se datorează, din nefericire, lipsei conștientizării nevoilor profunde, specifice fiecărui rol, dar mai ales, a faptului că nu știm cum să iubim.

Te invit la o sesiune în care vom aborda un subiect de maxim interes pentru tine, din sfera intimității, feminității, masculinității, relației de cuplu, sexualității, erotismului sacru, spiritualității. Împreuna vom accesa potențialul feminin /masculin, potențialul spiritual cu care suntem înzestrați încă de la naștere, vei învăța să îl dezvolți, cum să îl onorezi în relația cu tine, cu ceilalți, vei descoperi cum să iți trezești toate energiile feminine/ masculine, să fii autentic și totodată adecvat în funcționarea pe toate domeniile vieții , te vei elibera de tabuuri, vei deprinde cum să te conectezi la înțelepciunea inimii pentru a juca, cu succes, rolul pe scena dragostei.

  • Preț: 250 lei
  • Durată: 80 de minute
https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Rețele sociale

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2022/02/netopia-visa-mastercard.png

ANPC (Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor) | Soluționarea online a litigiilor – Comisia Europeană

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.