Referențialul Arhetipurilor Personale

Monica Daniela Găitănaru

Povestitor, psihoterapeut și formator în Referențialul Arhetipurilor Personale

Monica-Daniela Gaitanaru

  1. Consultații în Referențialul Arhetipurilor Personale

Această metodă de explorare a sufletului omenesc oferă o oglindă fascinantă de autocunoaștere prin intermediul arcanelor din Tarot și un nou prilej de aprofundare a necunoscutului din noi care se vrea a fi adus la lumină: potențialități, resurse, umbre, blocaje, ezitări, chemări, amprente ancestrale, binecuvântări, călăuziri, speranță.

Povestea pe care o spune Tarotul este însăși povestea călătoriei sufletului omenesc aflat pe calea inițierii mai întâi în plan lumesc, apoi în plan psihologic și spiritual. Povestea Nebunului plecat în căutarea propriului sens traversează toate etapele specifice călătoriei eroului, așa cum ne este ea înfățișată încă din vremea celor mai vechi mituri.

Referențialul Arhetipurilor Personale este o metodă care ne reconectează al limbajul simbolurilor și arhetipurilor ce locuiesc în sufletul uman din vremuri imemoriale. Fiecare arcană din Tarot reprezintă o poartă de inițiere, în pragul căreia ne așteaptă un maestru care ne ghidează spre nevăzutul din noi înșine prin întrebările sale pline de sens. Cu blândețe, precizie și claritate, aceste întrebări își croiesc cărări către adâncul sufletului nostru. Ne oferă astfel ocazia să ne amintim lucruri despre noi de mult uitate sau pe care nu le-am conștientizat poate niciodată.

Preț: 300 lei, o oră

  1. Consultații Mitogramă

Mitograma este o formă de terapie ce are la bază conștientizarea și rescrierea mitului personal ca scenariu de viață. Cu ajutorul acestei metode îți poți descoperi aliatul și demonul constructor, adică principiile simbolice inconștiente care te susțin sau te sabotează în împlinirea mitului personal.

“Descoperirea marii povești care îți inspiră viața e o sarcină sacră. A-ți ști povestea înseamnă a ști cine ești.” Carol S. Pearson

Preț: 300 lei, o oră

  1. Facilitarea terapiei în Incinta Sacră

„Incinta Sacră” este un instrument terapeutic ce își are originile în jocul de Tarot. Ea reprezintă un joc inițiatic, o busolă pentru călătoria noastră interioară. În cadrul lucrului cu Incinta Sacră participanții se vor deplasa pe un vast covor unde Arcanele de Tarot, simbolistica numerelor, basmele și mineralele îi vor călăuzi jucând rolul de panouri indicatoare pe drumul cunoașterii de sine. Incinta Sacră reprezintă un oracol interior ce răspunde întrebărilor esențiale ale existenței noastre.

Joc de evoluție spirituală inspirat din marile jocuri inițiatice ancestrale (șotron, table, șah), Incinta Sacră se prezintă sub forma unui covor original pe care sunt desenate simboluri și forme geometrice. Vom găsi de asemenea desenate în acest joc, arcanele Tarotului de Marsilia și de Marrakech pe care participanții se vor deplasa urmând protocolul dat.

Incinta Sacră permite o călătorie personală într-un spațiu sacru unde Arcanele de Tarot reprezintă repete călăuzitoare, puncte de oprire pe drum, uneori miraje, însă cel mai adesea oaze unde este mereu posibil să ne regăsim energia morală sau fizică.

Notă: această metodă terapeutică necesită prezența fizică și nu poate fi realizată online.

Preț: 300 lei, o oră

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Rețele sociale

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2022/02/netopia-visa-mastercard.png

ANPC (Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor) | Soluționarea online a litigiilor – Comisia Europeană

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.