Arcana X - Roata Norocului

Axa transformării - Arcanele psihologice
https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2018/02/white_divider_top.png

Aceasta este Arcana mecanismelor inconștiente pe care le purtăm în noi. Este poate una dintre Arcanele cele mai eclectice din Tarot.

Este si marea Arcana transgenerațională care ne așază în față și enigma centrală: ce îmi aparține și ce nu din credințele, valorile, tiparele sau scenariile de viață cărora mă supun? Ale cui sunt de fapt obiectivele pe care le slujesc? Ale cui goluri mă lupt să le umplu? Ce tip de fidelități inconștiente mă determină să aleg o cale sau alta? Răspunsul la toate aceste întrebări ar fi mult mai ușor de găsit dacă am răspunde mai întâi la întrebarea fundamentală a Sfinxului: „Cine ești tu?”

Odată ce știm cine suntem, putem discerne mult mai ușor ce este și ce nu este despre noi, astfel încât să putem face alegerile conștiente și libere pentru crearea propriului destin.

Cu Roata Norocului avem două opțiuni principale: fie repetăm, fie inovăm. Remediul pentru a ieși din tiparele repetitive familiale sau karmice este inovația, creativitatea, improvizația, inventivitatea, spontaneitatea, capacitatea de a recicla și forța de a revoluționa vechile mecanisme.

Roata Norocului simbolizează întoarcerea istoriei familiale sau personale, dar și șansa de o transcende prin asumarea conștientă a liberului nostru arbitru pentru a ieși din determinism.

Roata Norocului ne amintește că nu ne putem înscrie pe calea libertății și a evoluției spirituale fără o cunoaștere de sine autentică.

Dacă vrei să afli mai multe despre referențialul tău personal te invit la o consultație alături de Monica Găitănaru, terapeut și formator RAP

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Rețele sociale

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2022/02/netopia-visa-mastercard.png

SALIDA DEL SOL SRL
Str. Spătarului, 14, 2A, sector 2, București, 020772
43624423
J40/1308/27.01.2021

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.