Arcana I - Magicianul

Axa formării (Arcanele inițierii)
https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2018/02/white_divider_top.png

Magicianul se află în căutarea inițierii, în căutarea deslușirii necunoscutului și a decodarii tuturor misterelor omenescului.

El aduce cu sine energia începutului, a prospețimii, germenele tuturor posibilităților, imagine și arhetip al copilului interior. Magicianul este spiritul care descoperă lumea prin joc, creativitate și amuzament. El ne infuzează orice inițiativă cu entuziasm, elan vital și bucurie a anticipației.

Magicianul are în fața sa o masă plină de instrumente care ilustrează modul în care fiecare dintre noi vine pe lume mustind de potențialități. Totuși, aceste unelte sunt încă în dezordine pe masa lui, urmând să le descopere tâlcul, sensul, modul de funcționare. Pentru a integra aceste potențialități, el are nevoie să le înțeleagă pas cu pas, să le deslușească tainele și să le asimileze puterea reală, desprinzându-se astfel de iluzii și pășind cu încredere pe tărâmul ferm al manifestării posibilităților.

Pentru a depăși etapa de joc și a învăța să își creeze în mod autentic lumea, Magicianul are nevoie de inițiere. Inițierea este chemarea ce stă la baza călătoriei în care vom porni alături de el.

Dacă vrei să afli mai multe despre referențialul tău personal te invit la o consultație alături de Monica Găitănaru, terapeut și formator RAP

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Rețele sociale

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2022/02/netopia-visa-mastercard.png

SALIDA DEL SOL SRL
Str. Spătarului, 14, 2A, sector 2, București, 020772
43624423
J40/1308/27.01.2021

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.