Arcana XX - Judecata

Axa mutației - Arcanele spirituale
https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2018/02/white_divider_top.png

Este Arcana revelatiei, a trezirii, despre care se vorbește în cartea Apocalipsa atunci când este anuntață învierea morților.

Personajul central al Arcanei iese, practic, dintr-un mormânt, simbolizând revenirea la viață printr-o trezire, prin îndreptarea spre o nouă viață. Este vorba despre o transformare a conștiinței ce aduce cu sine o lărgire de orizonturi, despre gândirea ce transcende șablonele prin care ne-am obișnuit să vedem realitatea, lumea, pe noi înșine.

Momentul acestei revelații ne invită să privim în jurul nostru 360°, ca și când am vedea lumea pentru prima oară. Ne invită să ne minunăm de ceea ce vedem, să fim curioși, să ne menținem privirea proaspătă ca de copil, să ne conectam la chemarea Divină a Îngerului care ne trezește și ne cheama să primim semințele unui nou început, să ne primenim întreaga făptură.

Judecata ne întreabă: „Viața cui o trăiești tu? Este aceasta povestea pe care ai venit să o creezi în lume? Trezește-te! Adu-ți aminte miza și rostul călătoriei tale pe această lume!”

Dacă vrei să afli mai multe despre referențialul tău personal te invit la o consultație alături de Monica Găitănaru, terapeut și formator RAP

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Rețele sociale

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2022/02/netopia-visa-mastercard.png

SALIDA DEL SOL SRL
Str. Spătarului, 14, 2A, sector 2, București, 020772
43624423
J40/1308/27.01.2021

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.