Arcana IX - Hermitul

Axa transformării - Arcanele psihologice
https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2018/02/white_divider_top.png

Hermitul reprezintă arhetipul bătrânului înțelept, imagine a pelerinului, a călătorului aflat în slujba luminii.

El este speologul Tarotului, este căutătorul care se afundă în peștera cea mai întunecată a sufletului său în căutarea soarelui interior.

El ne invită să începem travaliul cu partea noastră de Umbră, stiind că la capătul traversarii Văii Umbrelor va avea loc întâlnirea inițiatică cu Sinele nostru, care este însuși soarele interior.

Hermitul este un tată al deșertului, un ghid înțelept, care ne este alături în momentele de solitudine, călăuzindu-ne spre înțelegerea solidității noastre interioare ca pas indispensabil atingerii adevăratei solidarități. Astfel, cel mai solitar personaj al Tarotului se transformă într-o veritabilă arcană a iubirii profunde, a împărtășirii și a cuplului.

Cu Hermitul ne întoarcem la sursă, la punctul de plecare sau de răsărit al soarelui nostru interior. El ne inițiază în taina de a ne păstra lumina cea dintâi și ne ajută să ne regăsim calea ori de câte ori ne rătăcim pe potecile vieții.

Dacă vrei să afli mai multe despre referențialul tău personal te invit la o consultație alături de Monica Găitănaru, terapeut și formator RAP

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Rețele sociale

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2022/02/netopia-visa-mastercard.png

SALIDA DEL SOL SRL
Str. Spătarului, 14, 2A, sector 2, București, 020772
43624423
J40/1308/27.01.2021

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.