Arcana VII - Caleașca

Axa formării (Arcanele inițierii)
https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2018/02/white_divider_top.png

În această etapă, Magicianul/Eroul se urcă în trăsură și pornește la drum pe calea aceasta pe care a ales-o și/sau care i s-a revelat.

El mână caii fără a avea frâie, se uita contemplativ în zare, iar rotile sunt poziționate strâmb. Caleașca este împotmolită.

Ce ar putea debloca acest vechicol aflat în impas? Asumarea de către tânărul prinț a legitimității sale și a autorizării de a merge în direcția aspirațiilor sale în ciuda presiunilor parentale care încă îi apasă pe umeri (priviți epoleții cu cele două chipuri de pe umerii săi).

Uneori, pentru a putea înainta cu adevărat, trebuie să ne oprim și să analizăm ce avem de lăsat în urmă, ce avem de luat cu noi și încotro vrem cu adevărat să ne îndreptăm.

Atunci când reușim să ne aliniem la vibrația cea mai înaltă a acestei Arcane, ea devine una a triumfului social, a succesului, a reușitei și a puterii. Totodată, această Arcană este și despre cale. Este Arcana deschizătorilor de drumuri, a celor care, depășindu-și conflictele interioare și asumându-și propria putere, îi pot conduce și pe ceilalți spre succes din rolul de consilieri sau formatori de opinie.

Dacă vrei să afli mai multe despre referențialul tău personal te invit la o consultație alături de Monica Găitănaru, terapeut și formator RAP

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Rețele sociale

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2022/02/netopia-visa-mastercard.png

SALIDA DEL SOL SRL
Str. Spătarului, 14, 2A, sector 2, București, 020772
43624423
J40/1308/27.01.2021

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.