Depresia la adolescenți – live pe Facebook

28 iunie 20220
https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2022/06/Depresia-la-adolescenti2.jpg

Evenimentul are loc online – live pe pagina de Facebook Holistic Restart– în data de 12.07.2022, începând cu ora 19:30 și se adresează adolescenților și părinților deopotrivă.

Adolescența este o perioadă de mare încercare și de nesiguranță emoțională.

Ca adolescent, poate te simți uneori singur, confuz, neînțeles.

În timp ce încerci sa-ti croiești drumul prin viată, ți se întâmplă uneori să fii copleșit de tristețe, îndoieli, neputință, ba chiar să te simți nevrednic de iubire.

Ca părinte, încerci să-l sprijini și să fii alături emoțional de copilul tău, dar sunt momente în care te simți epuizat de negocierea continuă.

Îți simți limitele provocate de schimbările imprevizibile de comportament și izbucnirile emoționale. Uneori îți este greu sa-ti menții obiectivitatea și încrederea în fața schimbărilor din relația voatră.

Împreună vom descoperi și învăța:

  • cum să fim mai implicați și să pătrundem în universul interior al unui adolescent care suferă de depresie;
  • cum să susținem procesul său de vindecare, creștere și evoluție;
  • cum să recunoaștem simptomele depresiei și cum le putem preveni;
  • cum să construim un dialog adolescent – părinte, care să promoveze încrederea, competența și auto-susținerea;

Vei fi ghidat/ă în această discuție de terapeuții Holistic Restart: Simona Matei, Psihoterapeut Gestalt și Iunia Pașca, Mentor cercuri de femei și gazdă programe de dezvoltare personală, meditator Vipassana și hipnoterapeut.

Simona Matei: „Rolul meu ca terapeut este să ajut oamenii să trăiască o viață cât mai plină, ca ființe întregi. Susțin procesul natural de creștere și schimbare, ajutându-mi ființa să își exploreze propriile posibilități. Creez un cadru în care deblocăm energia ce poate fi folosită pentru a experimenta moduri noi de a fi în viață autentic și cu plinătate.”

Servicii oferite:

 

Iunia Pașca: „Cred că spațiile sigure în care oamenii se pot aduce exact așa cum sunt, fără frica de a fi judecați și fără nevoia de a se ascunde în spatele măștilor, sunt cele mai puternice cadre terapeutice. În cercurile de femei (și cele mixte) eu am găsit cu adevărat reîntregirea – conectarea reală cu sinele meu uman și divin, și conectarea reală cu semenii.”

Participă în luna iulie la programul de mentorat organizat de Iunia, programul e relevant atât persoanelor care au început deja să găzduiască întâlniri de femei, cât și celor care simt o chemare puternică, însă nu au făcut încă nici un pas în această direcție.

Află mai multe detalii accesând linkul de mai jos:

Categorie: Evenimente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Rețele sociale

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2022/02/netopia-visa-mastercard.png

SALIDA DEL SOL SRL
Str. Spătarului, 14, 2A, sector 2, București, 020772
43624423
J40/1308/27.01.2021

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.