Construiește cu bucurie la bunăstarea ta

17 martie 20220
https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2022/03/Articole-site.jpg

Autor: Andruța Ilie

Ai simțit vreodată în viața ta o stare de bucurie exaltantă? Acel sentiment că ești omul potrivit la locul potrivit și că viața ta curge în ritmul cel mai benefic ființei tale, într-o armonie deplină cu legile Universului. Cum s-a simțit acea stare? Ce comori interioare a adus în clipa prezentă?

Acea bunăstare a fost și este rezultatul tuturor acțiunilor pe care tu le-ai luat în mod conștient pentru a-ți fi mult mai bine cu tine. Îndrăznește acum și lasă-ți imaginația să te poarte spre acest tip de moment magic.

Cu toții căutăm astfel de momente în viețile noastre. O împlinire a sufletului, o mulțumire în întregul ființei tale care se revarsă în exterior și atinge cu delicatețe și iubire o altă ființă umană, un copil, un animal, un arbore secular, un fir de iarbă primăvăratic.

Poate crezi că astfel de trăiri sunt rezervate doar celor privilegiați și iubiți de soartă, om drag. Poate ți s-a spus în trecut că singura cale de a ajunge la fericire și de a face din viața ta un rai este marcat de un pasaj obligatoriu al suferinței și durerii. Oare chiar așa să fie, om drag?

Îți spun din suflet și cu toată convingerea că este posibil să aduci echilibru și armonie în viața ta și fără să te chinui. Da, chiar și tu poți face asta! Ai la dispoziție toate resursele tale interioare pentru a-ți îndeplini viața. Conectează-te la nevoile tale și alege un stil de viață sănătos, benefic și susținător. Alege o viziune holistică asupra vieții.

A trăi viața dintr-o perspectivă holistică presupune a te cunoaște pe tine însăți, a repatria acele părți autentice din tine de care ai uitat sau de care ai ales să te separi în momentele dificile. Aducând înapoi în tine acele părți atât de vitale întregirii ființei tale, vei găsi forța și inspirația să îți schimbi realitatea. Prin această viziune holistică, poți trăi în co-creare alături de ceilalți într-un mediu care onorează viața în toate formele ei.

O viziune holistică asupra vieții aduce în prim plan armonizarea celor 8 piloni esențiali:

  1. Pilonul Fizic

Surprinde îngrijirea acordată corpului tău dintr-o zonă de acceptare totală, respect și iubire necondiționată.  Astfel, accesezi înțelepciunea corpului tău, îi onorezi nevoile cu compasiune și te raportezi la el ca la un templu sacru, conținător al esenței ființei tale.

  1. Pilonul Emoțional

Descifrează mesajele din spatele emoțiilor tale. Poți aduce atenția asupra emoțiilor tale, le explorezi prin curiozitate și le manifești într-un mod sănătos față de tine și cei din jur.

  1. Pilonul Mediu

Echilibrează relația ta cu Mama Natură și abordează mediul dintr-o perspectivă constructivă și susținătoare. Prin acest echilibru, contribui în mod activ la bunăstarea mediului înconjurător și recunoști contextul cel mai oportun pentru dezvoltarea ta personală și spirituală.

  1. Pilonul Financiar

Susține educația financiară adecvată și atrage abundența în viața ta. Astfel, te eliberezi de tiparele limitative care te țin într-o zonă de supraviețuire și manifești independența financiară de deplin. Trăiești cu asumare în propriul tău regat.

  1. Pilonul Spiritual

Redefinește relația cu Divinitatea într-un mod hrănitor, sănătos și susținător pentru Sinele tău. Prin această viziune, îți trăiești misiunea personală, simți conexiunea cu Divinitatea și descoperi practici spirituale vindecătoare la care te poți conecta în fiecare zi.

  1. Pilonul Social 

Conturează și îngrijește relațiile cu cei din jurul tău și prezența ta în societate. Comunici eficient, oferi și primești într-un mod echilibrat și aduci mai multă autenticitate și prezență în relațiile cu persoanele importante din viața ta.

  1. Pilonul Sexual

Aduci vindecare în relația cu propria sexualitate. Te eliberezi de rușine și de credințele nesănătoase, îți trăiești sexualitatea în siguranță, cu bucurie și plăcere. Accesezi puterea creatoare a unei sexualități sănătoase.

  1. Pilonul Mental 

Vizează rescrierea tiparelor și a credințelor limitative prin procesul de reeducare a minții tale. Descoperi puterea gândurilor tale și îți faci din minte un aliat de încredere în fiecare clipă din viața ta.

Dacă toate acestea rezonează cu tine, te invit să închizi ochii și să respiri profund de trei ori. Imaginează-ți acești 8 piloni împletindu-se armonios într-un simbol al infinitului, ce strălucește în întregul ființei tale într-un echilibru perfect. Un echilibru perfect al tuturor părților din tine care sunt în sfârșit acasă. Acasă în tine și în lume.

Bine ai venit, om drag!

Călătoria ta spre o viață echilibrată și armonioasă tocmai a început!

Categorii: Articole, Emoțional, Fizic, Social, Spiritual.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2018/07/planets_footer.png

Rețele sociale

https://holisticrestart.ro/wp-content/uploads/2022/02/netopia-visa-mastercard.png

SALIDA DEL SOL SRL
Str. Spătarului, 14, 2A, sector 2, București, 020772
43624423
J40/1308/27.01.2021

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.